whatsapp

Seydişehir’de Şüpheli Ölüm

ASAYİŞ 30.08.2018 - 01:35, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir’de Şüpheli Ölüm

Seydişehir Pınarbaşı Mahallesi, Eski oto sanayi yakınında otomobil içerisinde bir kişi şüpheli vaziyette ölmüş olarak bulundu. Alınan bilgilerde, Eski sanayi yakınındaki tali yolda park halindeki 42 AGF 72 plakalı otomobil içerisinde ölmüş olarak bulunan Kadir Açık, Polisin incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Seydişehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. İlk belirlemelerde şahsın intihar edebileceği izleri tespit edilirken, polis olayla ilgili araştırmalarını sürdürüyor.

Seydişehir Pınarbaşı Mahallesi, Eski oto sanayi yakınında otomobil içerisinde bir kişi şüpheli vaziyette ölmüş olarak bulundu.

Alınan bilgilerde, Eski sanayi yakınındaki tali yolda park halindeki 42 AGF 72 plakalı otomobil içerisinde ölmüş olarak bulunan Kadir Açık, Polisin incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Seydişehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

İlk belirlemelerde şahsın intihar edebileceği izleri tespit edilirken, polis olayla ilgili araştırmalarını sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.