whatsapp

Seydişehir' de satranç turnuvası

EĞİTİM 07.10.2017 - 08:45, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir' de satranç turnuvası

Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destekleme Programı (ÇOGEP) kapsamında Seydişehir Kaymakamlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından satranç turnuvası düzenlenecek.
Seydişehir Belediye düğün salonunda 14, 10, 2017 tarihinde yapılacağını belirten Kaymakam Aydın Erdoğan,  turnuvada lisans şartının olmadığını söyledi.  Turnuvanın ödüllü olduğunu vurgulayan Kaymakam Erdoğan, ‘’ Her yaş grubundan Lise, ortaokul ve ilkokul olmak üzere 3 grupta yapılacak olup sadece Seydişehirli sporcular katılabilir. Turnuva Ödülleri, her grubun 1.lerine bisiklet, 2.lerine fotoğraf makinesi, 3.lerine eşofman takımı, spor ayakkabısı, madalya ve tüm sporculara katılım belgesi verilecektir. Başvurular okul müdürlüklerine yapılıp İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 13, 10 2017 tarihine kadar göndermeleri gerekmektedir. Başvurularda sporcuların doğum tarihi, cinsiyet, kimlik numarası bilgilerinin eksiksiz verilmesi zorunludur. İlk 10’a giren sporcular Seydişehir Belediyesi satranç takımına alınarak özel eğitim verilecektir. Şimdiden katılımcı sporculara başarılar diliyorum.’’dedi.
Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destekleme Programı (ÇOGEP) kapsamında Seydişehir Kaymakamlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından satranç turnuvası düzenlenecek.

Seydişehir Belediye düğün salonunda 14, 10, 2017 tarihinde yapılacağını belirten Kaymakam Aydın Erdoğan,  turnuvada lisans şartının olmadığını söyledi.

 Turnuvanın ödüllü olduğunu vurgulayan Kaymakam Erdoğan, ‘’ Her yaş grubundan Lise, ortaokul ve ilkokul olmak üzere 3 grupta yapılacak olup sadece Seydişehirli sporcular katılabilir. Turnuva Ödülleri, her grubun 1.lerine bisiklet, 2.lerine fotoğraf makinesi, 3.lerine eşofman takımı, spor ayakkabısı, madalya ve tüm sporculara katılım belgesi verilecektir. Başvurular okul müdürlüklerine yapılıp İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 13, 10 2017 tarihine kadar göndermeleri gerekmektedir. Başvurularda sporcuların doğum tarihi, cinsiyet, kimlik numarası bilgilerinin eksiksiz verilmesi zorunludur. İlk 10’a giren sporcular Seydişehir Belediyesi satranç takımına alınarak özel eğitim verilecektir. Şimdiden katılımcı sporculara başarılar diliyorum.’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.