whatsapp

Seydişehir’de satranç turnuvası

EĞİTİM 23.04.2017 - 10:35, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir’de satranç turnuvası

Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlen okul sporları satranç turnuvası başladı.
Ilıca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleştirilen turnuvada İlk, Orta, Lise okullarından 70 takım halinde 250 sporcu Gençler, yıldızlar, küçükler, minikler kategorisinde 28 Nisan gününe kadar yarışacak. İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, AA muhabirine yaptığı açıklamada Seydişehir satrancını daha iyi bir seviyeye taşımak için gayret sarf ettiklerini söyledi. Seydişehir’de satranç sporunun yaygınlaştırılması çalışmaları yaptıklarını aktaran Kibar, şöyle konuştu: "Satrancın gelişmesi için çalışma yapıyoruz. Okullarımızda satrancı daha alt yaşlara yaymak ve herkesi satrançla buluşturmak istiyoruz."dedi. Kaymakam Aydın Erdoğan, Satrancın çocukların zekâ gelişimini ve muhakeme yeteneklerini arttırdığını belirtip İlçede satrancın geliştirilmesi için her türlü desteğin verileceğini ifade etti.
Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlen okul sporları satranç turnuvası başladı.

Ilıca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleştirilen turnuvada İlk, Orta, Lise okullarından 70 takım halinde 250 sporcu Gençler, yıldızlar, küçükler, minikler kategorisinde 28 Nisan gününe kadar yarışacak.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, AA muhabirine yaptığı açıklamada Seydişehir satrancını daha iyi bir seviyeye taşımak için gayret sarf ettiklerini söyledi.

Seydişehir’de satranç sporunun yaygınlaştırılması çalışmaları yaptıklarını aktaran Kibar, şöyle konuştu: "Satrancın gelişmesi için çalışma yapıyoruz. Okullarımızda satrancı daha alt yaşlara yaymak ve herkesi satrançla buluşturmak istiyoruz."dedi.

Kaymakam Aydın Erdoğan, Satrancın çocukların zekâ gelişimini ve muhakeme yeteneklerini arttırdığını belirtip İlçede satrancın geliştirilmesi için her türlü desteğin verileceğini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.