whatsapp

Seydişehir’de sahur’da sıcak ekmek

SİVİL TOPLUM 13.06.2017 - 02:26, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir’de sahur’da sıcak ekmek

Seydişehir’de yıllardır hizmet veren Kral Ekmek Fırını sahibi Hüseyin Kızılcadam, sahurda sıcak ekmek üretiminin başladığını bildirdi.
Kral Ekmek Fırını sahibi Hüseyin Kızılcadam, müşterilerine sahurda sıcak ekmek uygulaması başlattığını söyledi. Her zaman daha iyi kaliteli hizmet vermek arzusunda olduklarını ifade eden Kızılcadam, ‘Vatandaşlarımızın sıcak ekmek tüketme taleplerini karşılamak için hizmet anlayışımızı geliştirerek 24 saat açık kalan işletmede iftar ve sahurda özellikle pide ve somun ekmek ağırlıklı çalışıyoruz. Vatandaşlarımız ürün çeşitlerimizden oldukça memnunlar. Gece 01.00 den başlamak üzere iftar vaktine adar vatandaşlarımız fırınımızdan sıcak ekmek alabilirler.’’dedi. Kral ekmek fabrikası sahibi Hüseyin Kızılcada ise; Mübarek ramazan ayı süresince 250 gram ekmek 80 kuruştan satılmaya devam edilecek. 500 gram pidenin fiyatı ise 1 lira 60 kuruştan satmaya devam ediyoruz.
Seydişehir’de yıllardır hizmet veren Kral Ekmek Fırını sahibi Hüseyin Kızılcadam, sahurda sıcak ekmek üretiminin başladığını bildirdi.

Kral Ekmek Fırını sahibi Hüseyin Kızılcadam, müşterilerine sahurda sıcak ekmek uygulaması başlattığını söyledi.

Her zaman daha iyi kaliteli hizmet vermek arzusunda olduklarını ifade eden Kızılcadam, ‘Vatandaşlarımızın sıcak ekmek tüketme taleplerini karşılamak için hizmet anlayışımızı geliştirerek

24 saat açık kalan işletmede iftar ve sahurda özellikle pide ve somun ekmek ağırlıklı çalışıyoruz. Vatandaşlarımız ürün çeşitlerimizden oldukça memnunlar. Gece 01.00 den başlamak üzere iftar vaktine adar vatandaşlarımız fırınımızdan sıcak ekmek alabilirler.’’dedi.

Kral ekmek fabrikası sahibi Hüseyin Kızılcada ise; Mübarek ramazan ayı süresince 250 gram ekmek 80 kuruştan satılmaya devam edilecek. 500 gram pidenin fiyatı ise 1 lira 60 kuruştan satmaya devam ediyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.