whatsapp

Seydişehir’de radarla hız denetimi

ASAYİŞ 22.07.2020 - 00:37, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir’de radarla hız denetimi

Görüntülü haber..
Konya’nın Seydişehir ilçesinde radarla hız denetimi yapıldı. Sürücülere ceza kesildi. Seydişehir Emniyet Müdürlüğü trafik denetleme ekiplerince yol düzeni ve güvenliğinin sağlanması maksadıyla Seydişehir- Konya karayolunda radarla hız denetimi yapıldı. Yapılan radarla hız denetiminde 25 araç kontrol edilirken, hız ihlali yapan sürücülere 21 bin 700 lira ceza yazıldı. Kontrollerin sürekli yapılacağını belirten Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, Trafik düzeni ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik sürücüleri hız ihlali kaynaklı trafik kazalarını önlemek ve kaza sonucunda meydana gelen can ve mal kayıplarını en aza indirmek amacıyla radarla hız denetimi yapıldığını söyledi.  Özdemir, ‘’ Kazaların önlenmesi amacıyla yapılan çevirim ekipli denetimlerde, sürücülerin yapmış oldukları trafik ihlallerinin tespiti uygulamasında 25 araç kontrol edilmiş olup yapılan bu denetim ve kontrollerde toplam 21 bin 700 TL cezai işlem uygulandı. Hız kontrolleri sürekli yapılacak’’ diye konuştu.
Görüntülü haber..

Konya’nın Seydişehir ilçesinde radarla hız denetimi yapıldı. Sürücülere ceza kesildi.

Seydişehir Emniyet Müdürlüğü trafik denetleme ekiplerince yol düzeni ve güvenliğinin sağlanması maksadıyla Seydişehir- Konya karayolunda radarla hız denetimi yapıldı. Yapılan radarla hız denetiminde 25 araç kontrol edilirken, hız ihlali yapan sürücülere 21 bin 700 lira ceza yazıldı.

Kontrollerin sürekli yapılacağını belirten Emniyet Müdürü Kasım Özdemir,

Trafik düzeni ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik sürücüleri hız ihlali kaynaklı trafik kazalarını önlemek ve kaza sonucunda meydana gelen can ve mal kayıplarını en aza indirmek amacıyla radarla hız denetimi yapıldığını söyledi. 

Özdemir, ‘’ Kazaların önlenmesi amacıyla yapılan çevirim ekipli denetimlerde, sürücülerin yapmış oldukları trafik ihlallerinin tespiti uygulamasında 25 araç kontrol edilmiş olup yapılan bu denetim ve kontrollerde toplam 21 bin 700 TL cezai işlem uygulandı. Hız kontrolleri sürekli yapılacak’’ diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.