whatsapp

Seydişehir’de Polis Haftası

ASAYİŞ 09.04.2018 - 14:42, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir’de Polis Haftası

Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıldönümü münasebetiyle Seydişehir Emniyet Müdürlüğü Seyyid Harun Camiinde öğle namazının ardından yapılan programda şehitler için Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okuttu.
Seyyid Harun Cami İmam Hatibi Süleyman Koyuncu tarafından okunan Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Mevlid-i Şerif ile devam etti. Programın sonunda vatan uğruna şehit düşen polis ve Mehmetçikler için dualar edildi. İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, İlçede huzur ve güven ortamının sağlanması için çalışan emniyet mensuplarına ve bu konuda son derece duyarlılık gösteren ilçe halkına teşekkür etti. Emniyet Müdürlüğü tarafından organize edilen Mevlid programına, Kaymakam Aydın Erdoğan, Müftü Kemal Demirel, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa  Konurer,  teşkilatta görevli polisler ve polis yakınlarının yanı sıra cami cemaati katıldı. Program sonu çeşitli ikramlarda bulunuldu.
Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıldönümü münasebetiyle Seydişehir Emniyet Müdürlüğü Seyyid Harun Camiinde öğle namazının ardından yapılan programda şehitler için Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okuttu.

Seyyid Harun Cami İmam Hatibi Süleyman Koyuncu tarafından okunan Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Mevlid-i Şerif ile devam etti. Programın sonunda vatan uğruna şehit düşen polis ve Mehmetçikler için dualar edildi.
İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, İlçede huzur ve güven ortamının sağlanması için çalışan emniyet mensuplarına ve bu konuda son derece duyarlılık gösteren ilçe halkına teşekkür etti.
Emniyet Müdürlüğü tarafından organize edilen Mevlid programına, Kaymakam Aydın Erdoğan, Müftü Kemal Demirel, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa  Konurer,  teşkilatta görevli polisler ve polis yakınlarının yanı sıra cami cemaati katıldı.

Program sonu çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.