whatsapp

Seydişehir’de peyzaj çalışmaları

BELEDİYE 28.04.2017 - 09:28, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir’de peyzaj çalışmaları

Seydişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bahar ayının gelmesiyle birlikte peyzaj çalışmaları kapsamında mevsime özel çiçek dikimlerine başlattı.
Bodrum papatyası, vapur dumanı, kadife, yer minesi, papatya gibi çiçekler ekildiğini belirten Başkanı Mehmet Tutal, refüj ve caddelere görsel anlamda estetik görünüm kazandırdıklarını kaydetti. Başkan Tutal;"Seydişehir Belediyesi peyzaj ve çevre düzenlemesinde Seyyit Harun Bulvarı, Atatürk Caddesinde çalışma başlattık. Daha güzel, yaşanabilir, sosyal çevreye duyarlı ve çevreci bir ilçe olma noktasında hızlı bir şekilde ilerliyoruz. Bunun için katkıda bulunan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.
Seydişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bahar ayının gelmesiyle birlikte peyzaj çalışmaları kapsamında mevsime özel çiçek dikimlerine başlattı.

Bodrum papatyası, vapur dumanı, kadife, yer minesi, papatya gibi çiçekler ekildiğini belirten Başkanı Mehmet Tutal, refüj ve caddelere görsel anlamda estetik görünüm kazandırdıklarını kaydetti.

Başkan Tutal;"Seydişehir Belediyesi peyzaj ve çevre düzenlemesinde Seyyit Harun Bulvarı, Atatürk Caddesinde çalışma başlattık. Daha güzel, yaşanabilir, sosyal çevreye duyarlı ve çevreci bir ilçe olma noktasında hızlı bir şekilde ilerliyoruz. Bunun için katkıda bulunan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.