whatsapp

Seydişehir’de öğrenciler yararına kermes

SİVİL TOPLUM 07.05.2017 - 14:47, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir’de öğrenciler yararına kermes

Seydişehir Semerkant Gökkuşağı Derneği tarafından ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes açtı.
Seyyid Harun Bulvarındaki kermeste açıklama yapan dernek Başkanı Mahmut Akbaba, her yıl olduğu gibi bu yılda ihtiyaç sahibi öğrencilere burs desteği sağlamak amacıyla kermes düzenlediklerini belirtti. Amaçlarının bölge insanına hizmet olduğunu ifade eden Akbaba, " Semerkand’ın amaçları yardıma muhtaç öğrencilere her türlü desteği sağlamak ve kültürel faaliyetler düzenlemektir. Burada manevi duygu var. Buradan elde edilecek gelir ihtiyaç sahibi öğrencilere burs olarak dönecektir.” şeklinde konuştu. Kermese yoğun ilgi gösterilirken 14 Mayısa kadar açık kalacağı belirtildi.
Seydişehir Semerkant Gökkuşağı Derneği tarafından ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes açtı.

Seyyid Harun Bulvarındaki kermeste açıklama yapan dernek Başkanı Mahmut Akbaba, her yıl olduğu gibi bu yılda ihtiyaç sahibi öğrencilere burs desteği sağlamak amacıyla kermes düzenlediklerini belirtti.

Amaçlarının bölge insanına hizmet olduğunu ifade eden Akbaba, " Semerkand’ın amaçları yardıma muhtaç öğrencilere her türlü desteği sağlamak ve kültürel faaliyetler düzenlemektir. Burada manevi duygu var. Buradan elde edilecek gelir ihtiyaç sahibi öğrencilere burs olarak dönecektir.” şeklinde konuştu.

Kermese yoğun ilgi gösterilirken 14 Mayısa kadar açık kalacağı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.