whatsapp

Seydişehir’de maskesiz kimse kalmayacak

SİVİL TOPLUM 27.03.2020 - 02:35, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir’de maskesiz kimse kalmayacak

GÖRÜNTÜLÜ HABER
Seydişehir’in Karakavak mahallesinde Erdoğan tekstil ismiyle 30 yıldır iş elbisesi, üniforma, okul kıyafetleri üzerine faaliyet gösteren firma eğitimin ara verilmesiyle birlikte korona virüs nedeniyle piyasada artan talebi karşılamak için maske üretiyor. İşyeri sahibi İbrahim Erdoğan, ürettikleri maskenin dünya standartlarında C Belgeli kumaştan imal ettiklerini ve tek kullanımlık olduğunu söyledi. Günde 2500 maske ürettiklerini kaydeden Erdoğan, ‘’Seydişehir’de maskesiz kimse kalmayacak. Herkes rahat olsun.  İş yerimizi şu anda maske üretim atölyesine dönüştürdük. Korona virüs  salgınına karşı koruyucu tedbirlere katkı sağlamak için kollarımızı sıvadık. Dikiş makinelerimiz zaten vardı gerekirse takviye yaparız. Elemanlarımız dikkat içerisinde dikilen maskeleri paketliyor. Milletimiz evlere kapandı ama biz dedik ki bu dayanışmanın içerisinde bizlerde olalım istedik. Resmi kurumlara veriyoruz. Birçok yerden siparişler aldık. Seydişehir halkının yanındayız. Herkese sağlıklı günler diliyorum. Uyarılara dikkat etsin ve bu işten de alnımızın akı ile çıkacağımız dan şüphem yoktur." dedi.
GÖRÜNTÜLÜ HABER

Seydişehir’in Karakavak mahallesinde Erdoğan tekstil ismiyle 30 yıldır iş elbisesi, üniforma, okul kıyafetleri üzerine faaliyet gösteren firma eğitimin ara verilmesiyle birlikte korona virüs nedeniyle piyasada artan talebi karşılamak için maske üretiyor.

İşyeri sahibi İbrahim Erdoğan, ürettikleri maskenin dünya standartlarında C Belgeli kumaştan imal ettiklerini ve tek kullanımlık olduğunu söyledi.

Günde 2500 maske ürettiklerini kaydeden Erdoğan, ‘’Seydişehir’de maskesiz kimse kalmayacak. Herkes rahat olsun.  İş yerimizi şu anda maske üretim atölyesine dönüştürdük. Korona virüs  salgınına karşı koruyucu tedbirlere katkı sağlamak için kollarımızı sıvadık. Dikiş makinelerimiz zaten vardı gerekirse takviye yaparız. Elemanlarımız dikkat içerisinde dikilen maskeleri paketliyor. Milletimiz evlere kapandı ama biz dedik ki bu dayanışmanın içerisinde bizlerde olalım istedik. Resmi kurumlara veriyoruz. Birçok yerden siparişler aldık. Seydişehir halkının yanındayız. Herkese sağlıklı günler diliyorum. Uyarılara dikkat etsin ve bu işten de alnımızın akı ile çıkacağımız dan şüphem yoktur." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.