whatsapp

Seydişehir’de korona virüs vaka durumu

SAĞLIK 11.04.2020 - 03:35, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir’de korona virüs vaka durumu

Seydişehir’de korona virüsün görüldüğü ilk günden şu ana kadar her hangi bir pozitif vaka görülmediği bildirildi. Sağlık bakanlığı haritasında tüm il ve ilçelerin durumları istatistikle yayınlanırken, Seydişehir ilçesinde ise ‘Vaka durumu iyi evde izleniyor’ rengiyle haritada belirtilmiştir. İlk günden itibaren korona virüs tedbirlerinin harfiyen uygulandığı ilçede, Seydişehirliler tüm yapılan duyurulara uyarak evlerinden çıkmıyor. Bugüne kadar da Seydişehir Devlet hastanesi verilerinde de pozitif vakaya rastlanmadığı öğrenildi.

Seydişehir’de korona virüsün görüldüğü ilk günden şu ana kadar her hangi bir pozitif vaka görülmediği bildirildi.

Sağlık bakanlığı haritasında tüm il ve ilçelerin durumları istatistikle yayınlanırken, Seydişehir ilçesinde ise ‘Vaka durumu iyi evde izleniyor’ rengiyle haritada belirtilmiştir.

İlk günden itibaren korona virüs tedbirlerinin harfiyen uygulandığı ilçede, Seydişehirliler tüm yapılan duyurulara uyarak evlerinden çıkmıyor.

Bugüne kadar da Seydişehir Devlet hastanesi verilerinde de pozitif vakaya rastlanmadığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.