whatsapp

Seydişehir’de kontrolsüz yollar kapatıldı

BELEDİYE 06.04.2020 - 00:32, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir’de kontrolsüz yollar kapatıldı

Çin’de başlayıp dünyayı saran korona virüs için Seydişehir’de önlemler alınmaya devam ediyor. Seydişehir Hıfzıssıhha Kurulu Kaymakam Aydın Erdoğan başkanlığında Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Jandarma Komutanı, Emniyet Müdürlüğü tarafından alınan ortak kararla ilçede bulunan kontrolsüz yollar kapatıldı. Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararı gereği kontrolsüz olan alternatif yolları kaya ve toprak dökerek ilçe merkezlerine giriş ve çıkışların yasaklandığını açıkladı.  Başkan Tutal, salgın nedeniyle Seydişehir Belediyesi olarak gerekli önlemleri aldıklarını ve asla taviz vermeyeceklerini kaydetti. Başkan Mehmet Tutal; ‘’Korona virüsünün yayılmasını önlemek amacıyla İlçemizde Konya - Antalya güzergâhında alınan tedbirlerimiz var. Fakat birde bizim kırsal mahallerimizin içinden geçen kontrolsüz alternatif yollarımız var. Rezebeli, Kızılcaköy, Yeniceköy, Huğlu, Tepearası, Susuz, Ketenli, Yaylacık, Taşağıl mahallelerimizde; bizde bu yollarımızın geçiş olarak kullanılabileceğini düşünerek aradaki yollarımız toprak dökülerek kapatıldı. Hiçbir şekilde denetimsiz geçişe izin vermiyoruz." dedi.

Çin’de başlayıp dünyayı saran korona virüs için Seydişehir’de önlemler alınmaya devam ediyor.

Seydişehir Hıfzıssıhha Kurulu Kaymakam Aydın Erdoğan başkanlığında Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Jandarma Komutanı, Emniyet Müdürlüğü tarafından alınan ortak kararla ilçede bulunan kontrolsüz yollar kapatıldı.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararı gereği kontrolsüz olan alternatif yolları kaya ve toprak dökerek ilçe merkezlerine giriş ve çıkışların yasaklandığını açıkladı. 
Başkan Tutal, salgın nedeniyle Seydişehir Belediyesi olarak gerekli önlemleri aldıklarını ve asla taviz vermeyeceklerini kaydetti.

Başkan Mehmet Tutal; ‘’Korona virüsünün yayılmasını önlemek amacıyla İlçemizde Konya - Antalya güzergâhında alınan tedbirlerimiz var. Fakat birde bizim kırsal mahallerimizin içinden geçen kontrolsüz alternatif yollarımız var. Rezebeli, Kızılcaköy, Yeniceköy, Huğlu, Tepearası, Susuz, Ketenli, Yaylacık, Taşağıl mahallelerimizde; bizde bu yollarımızın geçiş olarak kullanılabileceğini düşünerek aradaki yollarımız toprak dökülerek kapatıldı. Hiçbir şekilde denetimsiz geçişe izin vermiyoruz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.