whatsapp

Seydişehir’de kitap okuma yarışması

EĞİTİM 31.03.2017 - 18:09, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir’de kitap okuma yarışması

Seydişehir Seyyid Harun Anadolu Lisesi Seminer Salonunda Milli Birlik ve Kahramanlık Konulu Kitap Okuma Yarışması düzenlendi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, yarışmanın okuma kültürünü artırmak ve kitap okumayı alışkanlık haline getirilmesi için düzenlendiğini söyledi. Yapılan yarışmada sonunda Enis Şanlıoğlu Anadolu Lisesi öğrencisi Bilal Göçmen birinci oldu. Saliha Mehmet Ulaşan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrecisi Merve Emeksiz 2 ci. Seydişehir Anadolu Lisesi öğrencisi Beyza Oğuz, 3.cü oldu.   
Seydişehir Seyyid Harun Anadolu Lisesi Seminer Salonunda Milli Birlik ve Kahramanlık Konulu Kitap Okuma Yarışması düzenlendi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, yarışmanın okuma kültürünü artırmak ve kitap okumayı alışkanlık haline getirilmesi için düzenlendiğini söyledi.

Yapılan yarışmada sonunda Enis Şanlıoğlu Anadolu Lisesi öğrencisi Bilal Göçmen birinci oldu. Saliha Mehmet Ulaşan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrecisi Merve Emeksiz 2 ci. Seydişehir Anadolu Lisesi öğrencisi Beyza Oğuz, 3.cü oldu.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.