whatsapp

Seydişehir’de kış

BELEDİYE 28.01.2017 - 13:08, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir’de kış

Seydişehir Belediyesi karla mücadele ekipleri ana cadde ve ara sokaklarda yol temizleme çalışmalarına devam ediyor.
Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçenin ana caddelerinin yanı sıra sokak aralarında vatandaşların rahat bir şekilde yürümelerini sağlamak amacıyla ekipler tarafından kar temizleme çalışmaları yaptıklarını belirtti. Tutal, "Kentte kış mevsimi oldukça zor geçiyor. Belediye olarak kar temizleme ve tuzlama, solüsyon çalışmalarına devam ediyoruz. Vatandaşların yoğunlukta olduğu ve trafik akışının fazla olduğu yerler bizim öncelikli çalışma alanlarımızdır. Bu bölgelerdeki çalışmaları yaparken yol kenarındaki araçların parkı konusunda vatandaşlarımızdan destek bekliyoruz. ‘’dedi.
Seydişehir Belediyesi karla mücadele ekipleri ana cadde ve ara sokaklarda yol temizleme çalışmalarına devam ediyor.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçenin ana caddelerinin yanı sıra sokak aralarında vatandaşların rahat bir şekilde yürümelerini sağlamak amacıyla ekipler tarafından kar temizleme çalışmaları yaptıklarını belirtti.

Tutal, "Kentte kış mevsimi oldukça zor geçiyor. Belediye olarak kar temizleme ve tuzlama, solüsyon çalışmalarına devam ediyoruz. Vatandaşların yoğunlukta olduğu ve trafik akışının fazla olduğu yerler bizim öncelikli çalışma alanlarımızdır. Bu bölgelerdeki çalışmaları yaparken yol kenarındaki araçların parkı konusunda vatandaşlarımızdan destek bekliyoruz. ‘’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.