whatsapp

Seydişehir’de İçme Suyu Çalışmaları

BELEDİYE 03.10.2017 - 12:59, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir’de İçme Suyu Çalışmaları

Konya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KOSKİ) Genel Müdürlüğü, Seydişehir’de içme suyu hat yenileme çalışmaları yapıyor.
Çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Alaylar 1 Mahallesinde bulunan ve ekonomik ömrünü tamamlamış olan içme suyu hattının yeni borularla revize edildiğini ifade etti. Tutal, “ İlçe genelinde hızlandırdığımız içme suyu hat yenileme çalışmalarına Alaylar Mahallesinde fiziksel ve ekonomik olarak ömrünü doldurmuş asbestli boru ve bağlantı noktalarını sökerek yerine 4 bin metre uzunluğunda yüksek su basıncına dayanıklı polietilen su boruları değiştiriyor. Bunun yanı sıra çaltepe mevkiinde bulunan bin metre küplük yeni bir içme suyu deposu yapıyoruz. Amacımız sıkça kesintilerin önüne geçip vatandaşlarımıza daha sağlıklı suya kavuşturmaktır.’’dedi.
Konya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KOSKİ) Genel Müdürlüğü, Seydişehir’de içme suyu hat yenileme çalışmaları yapıyor.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Alaylar 1 Mahallesinde bulunan ve ekonomik ömrünü tamamlamış olan içme suyu hattının yeni borularla revize edildiğini ifade etti.

Tutal, “ İlçe genelinde hızlandırdığımız içme suyu hat yenileme çalışmalarına Alaylar Mahallesinde fiziksel ve ekonomik olarak ömrünü doldurmuş asbestli boru ve bağlantı noktalarını sökerek yerine 4 bin metre uzunluğunda yüksek su basıncına dayanıklı polietilen su boruları değiştiriyor. Bunun yanı sıra çaltepe mevkiinde bulunan bin metre küplük yeni bir içme suyu deposu yapıyoruz. Amacımız sıkça kesintilerin önüne geçip vatandaşlarımıza daha sağlıklı suya kavuşturmaktır.’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.