whatsapp

Seydişehir’de Hüseyin Kâğıt Konseri

BELEDİYE 15.08.2018 - 13:30, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir’de Hüseyin Kâğıt Konseri

Konya’nın Seydişehir ilçesinde bu yıl 2 cisi düzenlenen kalkınma şöleninin 5’inci gününde sanatçı Hüseyin Kâğıt konser verdi. Vatandaşları sanatçılarla buluşturan Seydişehir Belediyesi Hüseyin Kâğıt’ı misafir etti. Geç saate rağmen yoğun ilgi gören konser birbirinden güzel eserlere ses olan Hüseyin Kâğıt hem gülümsetti, hem duygulandırdı. Konser esnasında şölen alanı tamamen dolarken, sanatçı hayranlarının isteğini geri çevirmeden onlarla oynadı. Gençler ise ellerine aldıkları kaşıklarla coşkulu kalabalık arasında oynayarak keyifli anlar yaşadı. Hüseyin Kâğıt, hüzünlü şarkılarının yanı sıra seslendirdiği hareketli parçalarda zaman zaman eline aldığı kaşıklarla orkestraya eşlik ederek alandaki coşkuyu daha da artırdı. Türk Halk Müziği’nin sevilen sanatçısı Hüseyin Kâğıt, güzel bir gece olduğunun vurgusunu yaparak, “Bizim için en önemli şey seyirciydi. Aileler, çocuklar ve çok karma bir kitle vardı. Seydişehir’den çok mutlu bir şekilde ayrılacağım.” dedi. Şölen sonunda Belediye Başkanı, sanatçıya plaket verdi.

Konya’nın Seydişehir ilçesinde bu yıl 2 cisi düzenlenen kalkınma şöleninin 5’inci gününde sanatçı Hüseyin Kâğıt konser verdi.

Vatandaşları sanatçılarla buluşturan Seydişehir Belediyesi Hüseyin Kâğıt’ı misafir etti. Geç saate rağmen yoğun ilgi gören konser birbirinden güzel eserlere ses olan Hüseyin Kâğıt hem gülümsetti, hem duygulandırdı.

Konser esnasında şölen alanı tamamen dolarken, sanatçı hayranlarının isteğini geri çevirmeden onlarla oynadı. Gençler ise ellerine aldıkları kaşıklarla coşkulu kalabalık arasında oynayarak keyifli anlar yaşadı. Hüseyin Kâğıt, hüzünlü şarkılarının yanı sıra seslendirdiği hareketli parçalarda zaman zaman eline aldığı kaşıklarla orkestraya eşlik ederek alandaki coşkuyu daha da artırdı.

Türk Halk Müziği’nin sevilen sanatçısı Hüseyin Kâğıt, güzel bir gece olduğunun vurgusunu yaparak, “Bizim için en önemli şey seyirciydi. Aileler, çocuklar ve çok karma bir kitle vardı. Seydişehir’den çok mutlu bir şekilde ayrılacağım.” dedi.
Şölen sonunda Belediye Başkanı, sanatçıya plaket verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.