whatsapp

Seydişehir’de güvenlik toplantısı yapıldı

SİVİL TOPLUM 30.03.2018 - 16:07, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir’de güvenlik toplantısı yapıldı

Konya’nın Seydişehir ilçesinde Kaymakam Aydın Erdoğan başkanlığında "Güvenlik" toplantısı yapıldı.
Kaymakamlık salonunda gerçekleştirilen toplantıda Erdoğan yaptığı açıklamada, Seydişehir’in asayişi ve huzuru ile ilgili kamera sistemlerinin önemine dikkat çekti. Vatandaşın desteği ve ihbar müessesesinin tam işlemediğini vurgulayan Erdoğan: “Batıda ki vatandaş ‘Ben vergi veriyorum. Olumsuz bir durumda şikâyette bulunmam benim en tabii hakkımdır’ diyor. Tabi vatandaşlardan gelen şikâyetler de süreci hızlandırıyor. Kameralar ise olayı çözme noktasında caydırıcı etkiye sahip. Suçluyu ve suçsuzu tespit etmek noktasında esnafımızın da işyerlerine kamera taktırarak yardımcı olması gerekir. Muhtarlar da köylerinin giriş ve çıkışlarına kamera koydursalar iyi olur. Sanayi bölgelerimize ise güvenlik ve kamera konulması da caydırıcı etkiye sahip olur. Yeni Emniyet Müdürlüğü binasına taşınma gerçekleşince şehir merkezin de Kent Güvenlik Sistemi daha kontrollü sağlanmış olacak.” Dedi. Toplantıya, Kaymakam Aydın Erdoğan, Garnizon Komutanı Per.Atğm. Ferhat Yaray, Belediye Başkanı Mehmet Tutal,İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, güvenlik ve idari birim amirlerinin yanı sıra okul müdürleri, öğretmenler, muhtarlar katıldı.
Konya’nın Seydişehir ilçesinde Kaymakam Aydın Erdoğan başkanlığında "Güvenlik" toplantısı yapıldı.

Kaymakamlık salonunda gerçekleştirilen toplantıda Erdoğan yaptığı açıklamada, Seydişehir’in asayişi ve huzuru ile ilgili kamera sistemlerinin önemine dikkat çekti.

Vatandaşın desteği ve ihbar müessesesinin tam işlemediğini vurgulayan Erdoğan: “Batıda ki vatandaş ‘Ben vergi veriyorum. Olumsuz bir durumda şikâyette bulunmam benim en tabii hakkımdır’ diyor. Tabi vatandaşlardan gelen şikâyetler de süreci hızlandırıyor. Kameralar ise olayı çözme noktasında caydırıcı etkiye sahip. Suçluyu ve suçsuzu tespit etmek noktasında esnafımızın da işyerlerine kamera taktırarak yardımcı olması gerekir. Muhtarlar da köylerinin giriş ve çıkışlarına kamera koydursalar iyi olur. Sanayi bölgelerimize ise güvenlik ve kamera konulması da caydırıcı etkiye sahip olur. Yeni Emniyet Müdürlüğü binasına taşınma gerçekleşince şehir merkezin de Kent Güvenlik Sistemi daha kontrollü sağlanmış olacak.” Dedi.

Toplantıya, Kaymakam Aydın Erdoğan, Garnizon Komutanı Per.Atğm. Ferhat Yaray, Belediye Başkanı Mehmet Tutal,İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, güvenlik ve idari birim amirlerinin yanı sıra okul müdürleri, öğretmenler, muhtarlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.