whatsapp

Seydişehir’de fiber internet dönemi başladı

TEKNOLOJİ - BİLİM 08.12.2019 - 23:16, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir’de fiber internet dönemi başladı

Seydişehir’de 10 yıldır bilişim sektöründe faaliyet gösteren teknik bilgisayar elektronik işletmesi yeni bir yatırım yaparak fiber internet dönemini  resmen başlattı. İşletme sahibi ümit demirci yaptığı açıklamada ilçe halkına kaliteli interneti hesaplı fiyatlarla sunduklarını belirtti. ülkemizde beş yıldan beri gelişen kablosuz internet sistemlerini Seydişehir’e kazandıran firma, uzun zamandır uğraştıkları metro fiber interneti ılıca tepesinden ilçeye dağıtarak abone yaptıklarını ve bu sistemin diğer internetlere oranla daha hesaplı ve taahhütsüz özgür internet olduğunu açıkladı. Ön ödemeli (kontörlü) sistemde aylarca bir firmaya bağlı kalmaksızın interneti doyasıya kullanıcılara sunuyor. Türk Telekom altyapısı ile herhangi bir bağı olmayan sistemde seçtiğiniz paket hızlarının tam olarak verildiğini söyleyen Demirci; Tamimiyle yasal olan Seydişehir’in yerel internet firması  alfan et kablosuz fiber internet ile kablolu altyapıya bağlı kalmadan ev, işyeri, ofis vb. mekanlara stabil interneti ekonomik şartlarla sunduk bu konuda halkımızın tercihlerini bekliyoruz. İşyerimiz ali bilr petrol arkasındadır. Tüm Seydişehirli hemşerilerimizi bekliyoruz. Şeklinde konuştu.

Seydişehir’de 10 yıldır bilişim sektöründe faaliyet gösteren teknik bilgisayar elektronik işletmesi yeni bir yatırım yaparak fiber internet dönemini  resmen başlattı.

İşletme sahibi ümit demirci yaptığı açıklamada ilçe halkına kaliteli interneti hesaplı fiyatlarla sunduklarını belirtti. ülkemizde beş yıldan beri gelişen kablosuz internet sistemlerini Seydişehir’e kazandıran firma, uzun zamandır uğraştıkları metro fiber interneti ılıca tepesinden ilçeye dağıtarak abone yaptıklarını ve bu sistemin diğer internetlere oranla daha hesaplı ve taahhütsüz özgür internet olduğunu açıkladı.

Ön ödemeli (kontörlü) sistemde aylarca bir firmaya bağlı kalmaksızın interneti doyasıya kullanıcılara sunuyor. Türk Telekom altyapısı ile herhangi bir bağı olmayan sistemde seçtiğiniz paket hızlarının tam olarak verildiğini söyleyen Demirci; Tamimiyle yasal olan Seydişehir’in yerel internet firması  alfan et kablosuz fiber internet ile kablolu altyapıya bağlı kalmadan ev, işyeri, ofis vb. mekanlara stabil interneti ekonomik şartlarla sunduk bu konuda halkımızın tercihlerini bekliyoruz. İşyerimiz ali bilr petrol arkasındadır. Tüm Seydişehirli hemşerilerimizi bekliyoruz. Şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.