whatsapp

Seydişehir’de Doğalgaz Töreni

BELEDİYE 19.08.2017 - 09:37, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir’de Doğalgaz Töreni

Seydişehir Belediyesi 2017 doğalgaz yatırım programı çerçevesinde Saadetler ve Bahçelievler mahallesinde tören düzenledi.
Törende konuşan Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, Kömür bulunmadığı hastane ve eczane kuyruklarının olduğu günlerin unutulmaması gerektiğini vurguladı. Baloğlu, ‘’ Kömür bile bulamadığımız günleri hatırlayalım. Eğer bugün Seydişehir’de doğalgazı konuşuyorsak, Tünel ve hızlı tren projelerden bahsediyorsak. Duple yollardan seyir ediyorsak 2002 yılından sonra çok şeyler değiştiğini fark edeceğiz. Bu AK Parti ve onun lideri Recep Tayyip Erdoğan sayesindedir. Nimet şükür görmezse kaçar gider. Onun için biz ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Liderimize destek olmaya devam edeceğiz.’’dedi.  Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ‘’Verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz. Doğalgaz gelmeyen bir Anabağlar mahallemiz kaldı oranın da imar sorunu çözülünce doğalgaza kavuşturacağız’’diye konuştu. Bahçelievler Mahallesindeki Törene, Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Selçukgaz Müdürü Mustafa Öztürk, Muhtarlar ve mahalle sakinleri katıldı.
Seydişehir Belediyesi 2017 doğalgaz yatırım programı çerçevesinde Saadetler ve Bahçelievler mahallesinde tören düzenledi.

Törende konuşan Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, Kömür bulunmadığı hastane ve eczane kuyruklarının olduğu günlerin unutulmaması gerektiğini vurguladı.

Baloğlu, ‘’ Kömür bile bulamadığımız günleri hatırlayalım. Eğer bugün Seydişehir’de doğalgazı konuşuyorsak, Tünel ve hızlı tren projelerden bahsediyorsak. Duple yollardan seyir ediyorsak 2002 yılından sonra çok şeyler değiştiğini fark edeceğiz. Bu AK Parti ve onun lideri Recep Tayyip Erdoğan sayesindedir. Nimet şükür görmezse kaçar gider. Onun için biz ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Liderimize destek olmaya devam edeceğiz.’’dedi.

 Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ‘’Verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz. Doğalgaz gelmeyen bir Anabağlar mahallemiz kaldı oranın da imar sorunu çözülünce doğalgaza kavuşturacağız’’diye konuştu.

Bahçelievler Mahallesindeki Törene, Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Selçukgaz Müdürü Mustafa Öztürk, Muhtarlar ve mahalle sakinleri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.