whatsapp

Seydişehir'de ÇOGEP toplantısı yapıldı

GÜNDEM 15.03.2017 - 11:11, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir'de ÇOGEP toplantısı yapıldı

Seydişehir'de 'Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı Projesi (ÇOGEP)' toplantısı yapıldı.
Vakıfa ait salondaki toplantıda konuşan İlçe Kaymakamı Aydın Erdoğan, ÇOGEP'in amacının çocuk ve gençlere sosyal koruma ve destek sağlamak olduğunu söyledi. Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü: 'Proje ile çocuk ve gençlerin sosyal ve eğitim gelişimlerinin sağlanması çerçevesinde tedbirlerin yaşama geçirilmesi, topluma faydalı bireyler olarak yetişmelerini sağlamaktır. Kente göçle gelmiş, uyum sağlayamamış kişilerin de şehir yaşamına dahil edilmesi amaçlanmaktadır. Emniyet Genel Müdürlüğüne sunulacak projenin kabulünden sonra öğrencilerimiz için kültür ve tarih gezileri, sportif faaliyetler, okçuluk, satranç müsabakaları düzenlenecek.' Toplantıya Kaymakam Erdoğan'ın yanı sıra İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, Toplum Destekli Büro Amiri Komiser Özkan Çetiner, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Soner Balcı, İlçe Sağlık Müdürü Ayşegül Candan Harmankaya, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Aziz Karakuş katıldı.
Seydişehir'de 'Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı Projesi (ÇOGEP)' toplantısı yapıldı.

Vakıfa ait salondaki toplantıda konuşan İlçe Kaymakamı Aydın Erdoğan, ÇOGEP'in amacının çocuk ve gençlere sosyal koruma ve destek sağlamak olduğunu söyledi.
Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü: 'Proje ile çocuk ve gençlerin sosyal ve eğitim gelişimlerinin sağlanması çerçevesinde tedbirlerin yaşama geçirilmesi, topluma faydalı bireyler olarak yetişmelerini sağlamaktır. Kente göçle gelmiş, uyum sağlayamamış kişilerin de şehir yaşamına dahil edilmesi amaçlanmaktadır. Emniyet Genel Müdürlüğüne sunulacak projenin kabulünden sonra öğrencilerimiz için kültür ve tarih gezileri, sportif faaliyetler, okçuluk, satranç müsabakaları düzenlenecek.'
Toplantıya Kaymakam Erdoğan'ın yanı sıra İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, Toplum Destekli Büro Amiri Komiser Özkan Çetiner, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Soner Balcı, İlçe Sağlık Müdürü Ayşegül Candan Harmankaya, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Aziz Karakuş katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.