whatsapp

Seydişehir’de çocukların kayak keyfi

SPOR 30.01.2017 - 08:03, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir’de çocukların kayak keyfi

Seydişehir’in Tepecik Mahallesinde yaşayan çocuklar, yarıyıl tatilini de fırsat bilerek zamanlarını köylerinde kayak yaparak değerlendiriyor.
Seydişehir’e 30 kilometre mesafede bulunan Tepecik Mahallesinde, yarıyıl tatiliyle birlikte çocukların kayak keyfine sahne oluyor. Köyün üst kesimlerinde çocuklar bidon, poşetlerle kayıp keyif yapıyorlar. Sabah saatlerinden itibaren bir araya gelen köyün çocukları, ceviz kıran mevkinin tepelerinden aşağı doğru akrobasi hareketleri de yapmaya çalışarak kayıp eğleniyorlar. Çocukların tek eğlencelerinin kayak yapmak olduğunu ifade eden Muhtar Rafet Dindar, Bir zamanlar kendi çocukluğunda da bu tepeden sürekli kaydıklarını dile getirerek İmkân bulduğu zaman çocuklara kayak takımı temin edeceğini söyledi.
Seydişehir’in Tepecik Mahallesinde yaşayan çocuklar, yarıyıl tatilini de fırsat bilerek zamanlarını köylerinde kayak yaparak değerlendiriyor.

Seydişehir’e 30 kilometre mesafede bulunan Tepecik Mahallesinde, yarıyıl tatiliyle birlikte çocukların kayak keyfine sahne oluyor. Köyün üst kesimlerinde çocuklar bidon, poşetlerle kayıp keyif yapıyorlar. Sabah saatlerinden itibaren bir araya gelen köyün çocukları, ceviz kıran mevkinin tepelerinden aşağı doğru akrobasi hareketleri de yapmaya çalışarak kayıp eğleniyorlar.
Çocukların tek eğlencelerinin kayak yapmak olduğunu ifade eden Muhtar Rafet Dindar, Bir zamanlar kendi çocukluğunda da bu tepeden sürekli kaydıklarını dile getirerek İmkân bulduğu zaman çocuklara kayak takımı temin edeceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.