whatsapp

Seydişehir’de cadde temizliğine kadın eli değdi

BELEDİYE 24.12.2018 - 02:05, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir’de cadde temizliğine kadın eli değdi

Seydişehir Belediyesi kentin yaya yoğunluğu yüksek caddelerdeki temizlik işleri kadınlar tarafından yapılıyor. Toplum yararına çalışma programı kapsamında belediye bünyesinde çalışan bayan işçiler sokak temizliğinde de erkeklere adeta taş çıkartıyor. Çalışan kadınlar, ilçe sakinlerinden, temizlik konusunda daha duyarlı olmalarını istiyor. Kadın işçilerin titiz çalışmaları ilçe sakinleri tarafından da takdirle karşılanıyor. Cadde ve sokaklarda 40 bayanın çalıştığını belirten Fen İşleri Müdürü İsa Çiftçi, ‘’Kadınlarımızı trafiğin olmadığı, güvenli ve rahat ortamda çalışabileceği kaldırım ve caddelerde görevlendirdik. Kadınlar erkeklere göre daha iyi ve titiz çalışıyor, bu nedenle buralarda kadın işçilerimizi görevlendirdik.’’ dedi.

Seydişehir Belediyesi kentin yaya yoğunluğu yüksek caddelerdeki temizlik işleri kadınlar tarafından yapılıyor.

Toplum yararına çalışma programı kapsamında belediye bünyesinde çalışan bayan işçiler sokak temizliğinde de erkeklere adeta taş çıkartıyor.

Çalışan kadınlar, ilçe sakinlerinden, temizlik konusunda daha duyarlı olmalarını istiyor. Kadın işçilerin titiz çalışmaları ilçe sakinleri tarafından da takdirle karşılanıyor.

Cadde ve sokaklarda 40 bayanın çalıştığını belirten Fen İşleri Müdürü İsa Çiftçi,

‘’Kadınlarımızı trafiğin olmadığı, güvenli ve rahat ortamda çalışabileceği kaldırım ve caddelerde görevlendirdik. Kadınlar erkeklere göre daha iyi ve titiz çalışıyor, bu nedenle buralarda kadın işçilerimizi görevlendirdik.’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.