whatsapp

Seydişehir'de Belediye Çalışmaları

BELEDİYE 08.06.2017 - 13:44, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir'de Belediye Çalışmaları

Seydişehir Belediyesi, merkez ve dış mahallelerde yürüttüğü kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını sürdürüyor.
Belediye Başkanı Mehmet Tutal yaptığı açıklamada, ilçenin merkez ve dış mahallelerinde 2017 yılı içerisinde ihtiyaç olan yolların kilitli parke taşıyla kaplanacağını söyledi. Bir yıllık süreçte yollara 60 bin metre kare parke taşı döşeneceğini belirten Tutal, 'Kilitli parke taşı döşeme çalışmaları sadece yollarla sınırlı kalmadı. Hürriyet Caddesi, Kızılay Meydanı, Kızılcalar Mahallemizde parke taşı çalışması yürütüldü. Merkez ve dış mahallelerinin yollarına yılsonu hedefimiz 60 bin metre kare olarak gerçekleştirilecek. Bu kapsamda aynı dönemde 20 bin metre kare bordür taşı ilgili güzergâhlarda kullanılacak.' ifadelerini kullandı.
Seydişehir Belediyesi, merkez ve dış mahallelerde yürüttüğü kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal yaptığı açıklamada, ilçenin merkez ve dış mahallelerinde 2017 yılı içerisinde ihtiyaç olan yolların kilitli parke taşıyla kaplanacağını söyledi.
Bir yıllık süreçte yollara 60 bin metre kare parke taşı döşeneceğini belirten Tutal, 'Kilitli parke taşı döşeme çalışmaları sadece yollarla sınırlı kalmadı. Hürriyet Caddesi, Kızılay Meydanı, Kızılcalar Mahallemizde parke taşı çalışması yürütüldü. Merkez ve dış mahallelerinin yollarına yılsonu hedefimiz 60 bin metre kare olarak gerçekleştirilecek. Bu kapsamda aynı dönemde 20 bin metre kare bordür taşı ilgili güzergâhlarda kullanılacak.' ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.