whatsapp

Seydişehir'de Başpehlivan Yeşil Oldu

BELEDİYE 05.08.2017 - 13:56, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir'de Başpehlivan Yeşil Oldu

Seydişehir Belediyesi kalkınma şöleni etkinliklerinde düzenlenen yağlı güreşlerin final müsabakasında Antalyalı Mehmet Yeşil Yeşil başpehlivan oldu.
Kuğulu Park alanında yapılan yağlı güreşte, başpehlivanlık için finalde, geçen yılın Kırkpınar Başpehlivanı Recep Kara ile 2009-2010 yılları Başpehlivanı Mehmet Yeşil Yeşil karşılaştı. Güreş severlerin ilgiyle izlediği mücadeleyi rakibini tuş ederek mağlup eden Yeşil kazandı. Bu sonuçla Recep Kara'nın ikinci olduğu müsabakalarda, Ali Yanıkman da üçüncülüğü elde etti. Başpehlivan Yeşil ve dereceye giren pehlivanlara madalya ve kupaları Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal ile diğer ilçe protokolünce verildi. Güreşin ağalığını ise Mustafa Başer aldı. Başpehlivan Yeşil, Soner Güler adına yarıştı.
Seydişehir Belediyesi kalkınma şöleni etkinliklerinde düzenlenen yağlı güreşlerin final müsabakasında Antalyalı Mehmet Yeşil Yeşil başpehlivan oldu.

Kuğulu Park alanında yapılan yağlı güreşte, başpehlivanlık için finalde, geçen yılın Kırkpınar Başpehlivanı Recep Kara ile 2009-2010 yılları Başpehlivanı Mehmet Yeşil Yeşil karşılaştı.
Güreş severlerin ilgiyle izlediği mücadeleyi rakibini tuş ederek mağlup eden Yeşil kazandı.
Bu sonuçla Recep Kara'nın ikinci olduğu müsabakalarda, Ali Yanıkman da üçüncülüğü elde etti.
Başpehlivan Yeşil ve dereceye giren pehlivanlara madalya ve kupaları Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal ile diğer ilçe protokolünce verildi.
Güreşin ağalığını ise Mustafa Başer aldı.

Başpehlivan Yeşil, Soner Güler adına yarıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.