whatsapp

Seydişehir’de bağlama kursu

EĞİTİM 18.01.2018 - 09:19, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir’de bağlama kursu

Seydişehir Halk Eğitim Müdürlüğü, Gökhüyük Mahallesinde bağlama kursu açtı.
Atatürk İlkokulu sınıf öğretmeni ve bağlama kurs hocası Hüseyin İriilter, HEM tarafından Gökhüyük İlkokulunda açılan kursun yoğun ilgi gördüğünü söyledi. Açılan kursun 180 saat olduğunu belirten Hüseyin İriilter, "18 kursiyerle nota ağırlıklı olarak Pazartesi, Çarşamba, Cuma günleri 12 ile 40 yaş arası kursiyerlerimize akşam 17.30-19.30 saatleri arasında eğitim veriyoruz. 25 Mayıs 2018 günü tamamlanacak. Kurs sonunda halkımıza güzel bir müzik dinletisi yaşatmayı hedefliyoruz" diye konuştu. İlçede sosyal yaşamı geliştirmek için çeşitli kurslar açıldığını kaydeden HEM Müdürü Ahmet Refik Dereli, "Vatandaşların kahvehanelerde oyun oynayacağına açtığımız bu kurslara katılmalarını istiyoruz. Kursa olan yoğun ilgi bizi sevindiriyor. İmkanlarımız ölçüsünde tüm mahallelerimizde bu tür kurslar açmayı planlıyoruz.’’dedi.
Seydişehir Halk Eğitim Müdürlüğü, Gökhüyük Mahallesinde bağlama kursu açtı.

Atatürk İlkokulu sınıf öğretmeni ve bağlama kurs hocası Hüseyin İriilter, HEM tarafından Gökhüyük İlkokulunda açılan kursun yoğun ilgi gördüğünü söyledi.

Açılan kursun 180 saat olduğunu belirten Hüseyin İriilter, "18 kursiyerle nota ağırlıklı olarak Pazartesi, Çarşamba, Cuma günleri 12 ile 40 yaş arası kursiyerlerimize akşam 17.30-19.30 saatleri arasında eğitim veriyoruz. 25 Mayıs 2018 günü tamamlanacak. Kurs sonunda halkımıza güzel bir müzik dinletisi yaşatmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

İlçede sosyal yaşamı geliştirmek için çeşitli kurslar açıldığını kaydeden HEM Müdürü Ahmet Refik Dereli, "Vatandaşların kahvehanelerde oyun oynayacağına açtığımız bu kurslara katılmalarını istiyoruz. Kursa olan yoğun ilgi bizi sevindiriyor. İmkanlarımız ölçüsünde tüm mahallelerimizde bu tür kurslar açmayı planlıyoruz.’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.