whatsapp

Seydişehir’de 6 bin öğrenci yüz yüze eğitime başlıyor

EĞİTİM 08.10.2020 - 02:29, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir’de 6 bin öğrenci yüz yüze eğitime başlıyor

Konya’nın Seydişehir ilçesinde 2020-2021 yılı eğitim öğretimin ikinci kademesi 12 Ekim Pazartesi günü 6 bin öğrenci yüz yüze eğitime başlıyor. Okulların hiçbir eksiğinin olmadığına dikkat çeken İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, yüz yüze eğitimin ikinci kademesinin sorunsuz bir şekilde başlayacağını söyledi. Kibar, ‘’2020-2021 eğitim öğretim yılının EBA dijital eğitim platformu eşliğinde 31 Ağustos Pazartesi günü uzaktan eğitimle ilk ders zilini çalınmıştı. 21 Eylül Pazartesi günü itibariyle okul öncesi eğitim öğrencilerimiz ve okulla duygusal bir bağ kurma ihtiyacında olan ilkokul birinci sınıf öğrencilerimizle yüz yüze eğitime devam ediyoruz. İkinci aşamaya geçmek için hazırız. İlkokulda 1, 2, 3 ve 4’üncü sınıflarda, ortaokul 8’inci sınıf, lise hazırlık ve 12’inci sınıf öğrencilerimiz 12 Ekim Pazartesi günü yüz yüze eğitime başlayacak olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Haftada iki gün olacak Sınıflar ikiye bölünecek. Birinci gurup pazartesi salı, diğeri ise perşembe cuma okula gelecek. Yaklaşık 6 bin öğrenci, 400 öğretmen, 50 okulda eğitim görecekler. İlçemize hayırlı olsun’’ dedi.

Konya’nın Seydişehir ilçesinde 2020-2021 yılı eğitim öğretimin ikinci kademesi 12 Ekim Pazartesi günü 6 bin öğrenci yüz yüze eğitime başlıyor.

Okulların hiçbir eksiğinin olmadığına dikkat çeken İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, yüz yüze eğitimin ikinci kademesinin sorunsuz bir şekilde başlayacağını söyledi.

Kibar, ‘’2020-2021 eğitim öğretim yılının EBA dijital eğitim platformu eşliğinde 31 Ağustos Pazartesi günü uzaktan eğitimle ilk ders zilini çalınmıştı. 21 Eylül Pazartesi günü itibariyle okul öncesi eğitim öğrencilerimiz ve okulla duygusal bir bağ kurma ihtiyacında olan ilkokul birinci sınıf öğrencilerimizle yüz yüze eğitime devam ediyoruz. İkinci aşamaya geçmek için hazırız. İlkokulda 1, 2, 3 ve 4’üncü sınıflarda, ortaokul 8’inci sınıf, lise hazırlık ve 12’inci sınıf öğrencilerimiz 12 Ekim Pazartesi günü yüz yüze eğitime başlayacak olmanın mutluluğu içerisindeyiz.

Haftada iki gün olacak Sınıflar ikiye bölünecek. Birinci gurup pazartesi salı, diğeri ise perşembe cuma okula gelecek. Yaklaşık 6 bin öğrenci, 400 öğretmen, 50 okulda eğitim görecekler. İlçemize hayırlı olsun’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.