whatsapp

Seydişehir’de 40 umreci dualarla uğurlandı

TURİZM 27.02.2017 - 09:26, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir’de 40 umreci dualarla uğurlandı

Konya’nın Seydişehir ilçesinden umre için kutsal topraklara gidecek ilk kafile dualarla uğurlandı.
Seydişehir Müftülüğü, umreye gidecek ilk kafilede yer alan 40 kişi için Seyyid Harun Camisi'nde tören düzenledi. Kafile Başkanı Şüayip Güler, programda yaptığı konuşmada, "Rabbimizin evine gidiyoruz. Gidemeyen Müslüman kardeşlerimiz için de dua edeceğiz. Diyanet İşleri Başkanlığının yurt genelindeki 10. kafilesi olarak mübarek topraklara gidiyoruz. Rabbim hayırlı gidip gelmeyi nasip eder." dedi. Kur'an-ı Kerim tilaveti ve ilahilerini okunduğu programın sonunda umreye gidecekler dualarla uğurlandı. Uğurlama töreninde Müftü Kemal Demirel ve vatandaş katıldı.
Konya’nın Seydişehir ilçesinden umre için kutsal topraklara gidecek ilk kafile dualarla uğurlandı.

Seydişehir Müftülüğü, umreye gidecek ilk kafilede yer alan 40 kişi için Seyyid Harun Camisi'nde tören düzenledi.

Kafile Başkanı Şüayip Güler, programda yaptığı konuşmada, "Rabbimizin evine gidiyoruz. Gidemeyen Müslüman kardeşlerimiz için de dua edeceğiz. Diyanet İşleri Başkanlığının yurt genelindeki 10. kafilesi olarak mübarek topraklara gidiyoruz. Rabbim hayırlı gidip gelmeyi nasip eder." dedi.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ve ilahilerini okunduğu programın sonunda umreye gidecekler dualarla uğurlandı.

Uğurlama töreninde Müftü Kemal Demirel ve vatandaş katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.