whatsapp

Seydişehir’de 100 ton bal üretimi hedefleniyor

EKONOMİ 22.05.2016 - 10:52, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir’de 100 ton bal üretimi hedefleniyor

Seydişehir Bal Üreticiler Birliği Başkanı Mustafa Taşdöğen, 2016 yılında 100 ton bal üretimi hedeflediklerini açıkladı.
Taşdöğen, yağışlı havalar nedeniyle bu yıl kovanları gecikmeli olarak yaylalara çıkardıklarını söyledi. Kış boyunca arı kovanlarını Antalya ve Muğla'da muhafaza ettiklerini belirten Taşdöğen, 'Geçen yıl beklediğimiz üretimi hava şartlarından dolayı gerçekleştiremedik. 2015'de 6 bin kovanda 55 ton bal üretilmişti. 2016 yılında 100 ton verim bekliyoruz. Bu yılın hasat sezonunun üreticilerimize bol ve bereketli geçmesini diliyorum.' dedi.
Seydişehir Bal Üreticiler Birliği Başkanı Mustafa Taşdöğen, 2016 yılında 100 ton bal üretimi hedeflediklerini açıkladı.

Taşdöğen, yağışlı havalar nedeniyle bu yıl kovanları gecikmeli olarak yaylalara çıkardıklarını söyledi.
Kış boyunca arı kovanlarını Antalya ve Muğla'da muhafaza ettiklerini belirten Taşdöğen, 'Geçen yıl beklediğimiz üretimi hava şartlarından dolayı gerçekleştiremedik. 2015'de 6 bin kovanda 55 ton bal üretilmişti. 2016 yılında 100 ton verim bekliyoruz. Bu yılın hasat sezonunun üreticilerimize bol ve bereketli geçmesini diliyorum.' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.