whatsapp

Seydişehir-Antalya alacabel geçidi kapandı

ASAYİŞ 01.03.2020 - 00:19, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir-Antalya alacabel geçidi kapandı

Tünel yapılmadı. Alacabel geçidi yine kapandı
Seydişehir-Antalya karayolu 1825 rakımlı alacabel geçidinde, yoğun kar ve tipi nedeniyle geçici süreyle tüm otomobiller ve ağır tonajlı araçların geçişine kapatıldı. Karayollarından yapılan açıklamada, görüş mesafesinin (0) düştüğü bölgede yoğun kar ve tipinin etkili olduğu belirtildi. Kentin yüksek kesimlerinde ulaşımda aksamaların yaşandığı aktarılan açıklamada, "Seydişehir-Antalya kara yolunun Alacabel Geçidinde, kar ve fırtına sebebiyle görüş mesafesi bulunmadığından bu yolun tüm araçların geçişine kapatılmıştır." denildi. Araçların marangozlar kavşağı ve dinlenme tesislerinde bekletildiği kaydedildi. Gitmek isteyen sürücüler Beyşehir- Isparta yolunun açık olduğu o tarafı kullanabilecekleri bildirildi.
Tünel yapılmadı. Alacabel geçidi yine kapandı

Seydişehir-Antalya karayolu 1825 rakımlı alacabel geçidinde, yoğun kar ve tipi nedeniyle geçici süreyle tüm otomobiller ve ağır tonajlı araçların geçişine kapatıldı.

Karayollarından yapılan açıklamada, görüş mesafesinin (0) düştüğü bölgede yoğun kar ve tipinin etkili olduğu belirtildi.

Kentin yüksek kesimlerinde ulaşımda aksamaların yaşandığı aktarılan açıklamada, "Seydişehir-Antalya kara yolunun Alacabel Geçidinde, kar ve fırtına sebebiyle görüş mesafesi bulunmadığından bu yolun tüm araçların geçişine kapatılmıştır." denildi.

Araçların marangozlar kavşağı ve dinlenme tesislerinde bekletildiği kaydedildi.

Gitmek isteyen sürücüler Beyşehir- Isparta yolunun açık olduğu o tarafı kullanabilecekleri bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.