whatsapp

Seydişehir adayları bekliyor

ANALİZ 19.11.2018 - 02:20, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir adayları bekliyor

Yerel seçimlerin yaklaştığı, özellikle AK Partinin kimi aday göstereceğinin merak edildiği şu günlerde seçmenin kendisini 5 yıl boyunca yönetecek Seydişehir’i bir adım ileri taşıyacak adayları beklediğini görmekteyiz. Türkiye’nin Akdeniz’e açılan kapısı olan Seydişehir’in gerçek anlam da bir kent, bir şehir olduğunu anlaması ve htirmesi için belediye başkanın çok önemli bir isim olması gerektiğini ve bu öneminden dolayı şehri bölgenin, ülkenin ve dünyanın gündemini taşıyacak olan güçlü bir isim olması şarttır. Seydişehir’de 31 Mart 2019  yerel seçimini kazanacak olan belediye başkanı olacak olan isimin her şeyden önce Seydişehir sevdalısı olması gerektiğine inananlardanım. Adayların hazırlayıp seçmene anlatacağı projeler seçmene umut vermeli beklentilerini gidermeli. Başkan seçilecek aday öncelikle seçmene yol arkadaşı olmalı. Oy versin vermesin arkasını dönmemeli. Bu nedenle; Ben bir gazeteci olarak başkanın hal ve hareketlerini takip edeceğim. Objektifim üzerinde olacak. Başkan adayının özellikle net bir hedefi olmalı. Seçildikten sonra partisi Seydişehir, Partilisi de vatandaşı olmalı. Hedefi Seydişehir’i, Türkiye ve Dünya’da htirmelidir. Başta tıkanan ve duran Seydişehir- Antalya yolu tünelleri, Hızlı tren, Termal sıcak su gibi projeleri hızlandırıp ilçenin önünü bir an önce açma olmalıdır. Hava alanı düşünülmelidir. Geçmişte Alüminyum fabrikası olduğu gibi yeni bir dünya markası yaratılmalı. İşsizlik ve göçü önlemek için tüm ilçe halkının içinde olacağı sivil toplum örgütleri, sendikalar, partiler, kooperatif ve odalar ile birlikte sorunlar bir an önce ele alınmalıdır. Her ay tekrarlanmalıdır. Şehire kalifiye elemanların yani sanatkârların yararlanacağı dükkânlar yaparak mesleklerine göre iş imkânı yaratmalı. Suğla gölünün göl olduğunu ve ilçeye ve bölgeye yaşam verdiğini htirecek adımlar atılmalı. Ekonomiye ve turizme tam kazandırılmalı. Hayvancılık ve tarımla uğraşanlarla beraber olup üretim noktasında ne yapılması gerekirse odalarıyla birlikte hareket etmeli. Hiç bir ayrım yapmadan halkın refaha ulaşması sağlanmalı. Kentteki Üniversitelisinin de kamu görevlisinin yaşanılır bir kentte oldukları htirmeli. Belediye başkanı bir şirket yönetmeyecek. Koskoca bir ilçeyi yönetecek görevinin zor olduğunu ama bunu halkıyla birlikte aşmaya inançlı olacak. Onun için ekibini iyi kurmalıdır. Onun için şimdiden yollarınız açık olsun.

Yerel seçimlerin yaklaştığı, özellikle AK Partinin kimi aday göstereceğinin merak edildiği şu günlerde seçmenin kendisini 5 yıl boyunca yönetecek Seydişehir’i bir adım ileri taşıyacak adayları beklediğini görmekteyiz.
Türkiye’nin Akdeniz’e açılan kapısı olan Seydişehir’in gerçek anlam da bir kent, bir şehir olduğunu anlaması ve htirmesi için belediye başkanın çok önemli bir isim olması gerektiğini ve bu öneminden dolayı şehri bölgenin, ülkenin ve dünyanın gündemini taşıyacak olan güçlü bir isim olması şarttır.
Seydişehir’de 31 Mart 2019  yerel seçimini kazanacak olan belediye başkanı olacak olan isimin her şeyden önce Seydişehir sevdalısı olması gerektiğine inananlardanım.
Adayların hazırlayıp seçmene anlatacağı projeler seçmene umut vermeli beklentilerini gidermeli. Başkan seçilecek aday öncelikle seçmene yol arkadaşı olmalı. Oy versin vermesin arkasını dönmemeli. Bu nedenle; Ben bir gazeteci olarak başkanın hal ve hareketlerini takip edeceğim. Objektifim üzerinde olacak.

Başkan adayının özellikle net bir hedefi olmalı. Seçildikten sonra partisi Seydişehir, Partilisi de vatandaşı olmalı.
Hedefi Seydişehir’i, Türkiye ve Dünya’da htirmelidir.

Başta tıkanan ve duran Seydişehir- Antalya yolu tünelleri, Hızlı tren, Termal sıcak su gibi projeleri hızlandırıp ilçenin önünü bir an önce açma olmalıdır. Hava alanı düşünülmelidir. Geçmişte Alüminyum fabrikası olduğu gibi yeni bir dünya markası yaratılmalı.

İşsizlik ve göçü önlemek için tüm ilçe halkının içinde olacağı sivil toplum örgütleri, sendikalar, partiler, kooperatif ve odalar ile birlikte sorunlar bir an önce ele alınmalıdır. Her ay tekrarlanmalıdır.

Şehire kalifiye elemanların yani sanatkârların yararlanacağı dükkânlar yaparak mesleklerine göre iş imkânı yaratmalı.

Suğla gölünün göl olduğunu ve ilçeye ve bölgeye yaşam verdiğini htirecek adımlar atılmalı. Ekonomiye ve turizme tam kazandırılmalı.
Hayvancılık ve tarımla uğraşanlarla beraber olup üretim noktasında ne yapılması gerekirse odalarıyla birlikte hareket etmeli.

Hiç bir ayrım yapmadan halkın refaha ulaşması sağlanmalı. Kentteki Üniversitelisinin de kamu görevlisinin yaşanılır bir kentte oldukları htirmeli.

Belediye başkanı bir şirket yönetmeyecek. Koskoca bir ilçeyi yönetecek görevinin zor olduğunu ama bunu halkıyla birlikte aşmaya inançlı olacak. Onun için ekibini iyi kurmalıdır. Onun için şimdiden yollarınız açık olsun.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.