whatsapp

Seydişehir- Bozkır arası yol genişletme çalışmaları

SİVİL TOPLUM 05.07.2020 - 02:32, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir- Bozkır arası yol genişletme çalışmaları

Seydişehir-Bozkır yolunun 16. kilometre arasında yol genişletme ve asfalt serim çalışmalarının yılsonuna tamamlanacağı bildirildi. Seydişehir- Ortakaraören arası 16 kilometre yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarının ilk etabının yılsonuna kadar tamamlanacağını kaydeden Öztaşoğlu firma yetkilisi, Ortakaraören- Bozkır arasındaki 2. etabın da ihale edileceğini söyledi. Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından ihale edilen Seydişehir – Bozkır yolu genişletme çalışmalarının 16. Km sine kadarki bölümde yol yapım çalışmasının sona gelindiğini ifade eden yüklenici firma yetkilisi, ‘’ Kamuoyunun sabırla beklediği yol 7 metreden 12 metreye genişliğe çıkarılacak. 20 milyon lira bedelle yolu yılsonuna kadar bitirmeyi hedefledik. Ortakaraören Bozkır 2. etabın ihalesi de yeniden yapıldıktan sonra çalışmalar Bozkır’a kadar devam edecek toplamda 52 kilometrelik yol ağı genişletilmiş olacak. Çalışmalar tamamlandığında ise yol standartı yükselecek. Daha güvenli ve konforlu bir ulaşım sağlanacak. Şu anda yol kullanıma açık ancak sürücülerimizin dikkatli olmasını tavsiye ediyorum." dedi. Alınan bilgilerde ise, Seydişehir-Bozkır kavşağının alt geçit olarak yapılmasının planlandığı öğrenildi.

Seydişehir-Bozkır yolunun 16. kilometre arasında yol genişletme ve asfalt serim çalışmalarının yılsonuna tamamlanacağı bildirildi.
Seydişehir- Ortakaraören arası 16 kilometre yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarının ilk etabının yılsonuna kadar tamamlanacağını kaydeden Öztaşoğlu firma yetkilisi, Ortakaraören- Bozkır arasındaki 2. etabın da ihale edileceğini söyledi.

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından ihale edilen Seydişehir – Bozkır yolu genişletme çalışmalarının 16. Km sine kadarki bölümde yol yapım çalışmasının sona gelindiğini ifade eden yüklenici firma yetkilisi, ‘’ Kamuoyunun sabırla beklediği yol 7 metreden 12 metreye genişliğe çıkarılacak. 20 milyon lira bedelle yolu yılsonuna kadar bitirmeyi hedefledik. Ortakaraören Bozkır 2. etabın ihalesi de yeniden yapıldıktan sonra çalışmalar Bozkır’a kadar devam edecek toplamda 52 kilometrelik yol ağı genişletilmiş olacak. Çalışmalar tamamlandığında ise yol standartı yükselecek. Daha güvenli ve konforlu bir ulaşım sağlanacak. Şu anda yol kullanıma açık ancak sürücülerimizin dikkatli olmasını tavsiye ediyorum." dedi.
Alınan bilgilerde ise, Seydişehir-Bozkır kavşağının alt geçit olarak yapılmasının planlandığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.