whatsapp

Seydişehir- Antalya 1825 rakımlı alacabel mevkiinde kar yağışı

SİVİL TOPLUM 15.01.2021 - 22:12, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir- Antalya 1825 rakımlı alacabel mevkiinde kar yağışı

Görüntülü Haber..
Konya- Antalya-Seydişehir kara yolu Alacabel mevkiinde kar yağışı nedeniyle TIR’ların geçişine bir süre izin verilmedi. Seydişehir Marangozlar Kavşağı'nda TIR’ların geçişine saat 21.30 itibariyle geçişlerine izin verildi. 1825 rakımlı Alacabel mevkiinde kar kalınlığı 15 santimetreyi bulurken, Karayolu ekipleri ise yolu trafiğe açık tutabilmek için aralıksız kar küreme ve tuzlama çalışması yapıyor.
Görüntülü Haber..

Konya- Antalya-Seydişehir kara yolu Alacabel mevkiinde kar yağışı nedeniyle TIR’ların geçişine bir süre izin verilmedi.
Seydişehir Marangozlar Kavşağı'nda TIR’ların geçişine saat 21.30 itibariyle geçişlerine izin verildi. 1825 rakımlı Alacabel mevkiinde kar kalınlığı 15 santimetreyi bulurken, Karayolu ekipleri ise yolu trafiğe açık tutabilmek için aralıksız kar küreme ve tuzlama çalışması yapıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.