whatsapp

Sevgi- Der, çocukları sevindirdi

SİVİL TOPLUM 28.04.2021 - 20:57, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Sevgi- Der, çocukları sevindirdi

Kısa adı Sevgi-Der olan, Yardıma ve Sevgiye Muhtaç Tüm Çocukları Koruma Eğitim Derneği Ramazan Bayramı öncesi çocuklar sevindirdi. 1992 yılından bu yana çocuklara yardımda bulunduklarını belirten Sevgi-Der Başkanı Elif İlhan, “Derneğimizin kurulduğu ilk yıldan itibaren her yıl yardıma muhtaç çocuklarımıza kıyafet, ayakkabı, gıda, harçlık, eğitim bursu, defter, kitap ve kırtasiye, akülü ve aküsüz engelli araçları gibi çeşitli yardımlarında bulunuyoruz. Dernek olarak amacımız, ihtiyacı olan çocukların ailelerine yük olmadan eğitimlerini görmelerini sağlamak ve onların tüm ihtiyaçlarını karşılamaktır. Bunun için tüm üyelerimiz ve hayırseverlerimiz ile birlikte durmadan çalışıyoruz. Bu çalışmalarda bizi ayakta tutan sadece sevgidir. Bizlere yardımların geri dönüşü gözlerden akıp yüreğimize giren, bize hayat veren, can veren, ayakta tutan bu sevgidir. Bu da hayatın temelidir. Salgında okulların kapalı olmasından dolayı Ramazan ayında yine yardıma muhtaç çocuklarımıza yardımda bulunarak, bayram öncesi sevindirmek istedik.  Bizlere bugüne kadar yardımlarıyla destekleyen dernek üyelerimize ve Konyalı hayırseverlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Kısa adı Sevgi-Der olan, Yardıma ve Sevgiye Muhtaç Tüm Çocukları Koruma Eğitim Derneği Ramazan Bayramı öncesi çocuklar sevindirdi.

1992 yılından bu yana çocuklara yardımda bulunduklarını belirten Sevgi-Der Başkanı Elif İlhan, “Derneğimizin kurulduğu ilk yıldan itibaren her yıl yardıma muhtaç çocuklarımıza kıyafet, ayakkabı, gıda, harçlık, eğitim bursu, defter, kitap ve kırtasiye, akülü ve aküsüz engelli araçları gibi çeşitli yardımlarında bulunuyoruz. Dernek olarak amacımız, ihtiyacı olan çocukların ailelerine yük olmadan eğitimlerini görmelerini sağlamak ve onların tüm ihtiyaçlarını karşılamaktır. Bunun için tüm üyelerimiz ve hayırseverlerimiz ile birlikte durmadan çalışıyoruz. Bu çalışmalarda bizi ayakta tutan sadece sevgidir. Bizlere yardımların geri dönüşü gözlerden akıp yüreğimize giren, bize hayat veren, can veren, ayakta tutan bu sevgidir. Bu da hayatın temelidir. Salgında okulların kapalı olmasından dolayı Ramazan ayında yine yardıma muhtaç çocuklarımıza yardımda bulunarak, bayram öncesi sevindirmek istedik.  Bizlere bugüne kadar yardımlarıyla destekleyen dernek üyelerimize ve Konyalı hayırseverlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.