whatsapp

Serkan Köşe, İyi Parti gençlik kolları başkanı oldu

SİYASET 02.05.2018 - 23:51, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Serkan Köşe, İyi Parti gençlik kolları başkanı oldu

Serkan Köşe, İyi Parti gençlik kolları başkanı oldu
Serkan Köşe yaptığı açıklamada ‘’ Bu onuru beraber yola çıkacağımız liyakat ve ehliyet sahibi genç hemşerilerimizle paylaşmanın, aydınlığa ulaşacak bu iyilik davasında arkadaşlarımızla beraber yorulmanın sabırsızlığı içindeyim. İyi gençlik atıl kalmış siyasi idareleri, oluşumları ve uygulamaları siyaset sahasından kazıyacak bir dinamizmle, yurdun her köşesinden bendini aşarak gelmektedir. Öyle ki; İyi Gençlik kimdir? Nasıl bir gençliktir? Soruları, Cumhuriyet tarihinin ulu aydını Hüseyin Nihal Atsız’ın ‘’ Bize bir gençlik lâzımdır. Temelinde cehalet, duvarlarında riya, tavanlarında dalkavukluk bulunmasın. ‘’ tasviriyle bilinmezliğini kaybeder ve cevap bulur. Bu cümle İyi Gençlik’in gönülle talip olduğu ve kudretle vücut bunduğu bir tasvirdir. İYİ Gençlik, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderlik ettiği Milli Mücadele ruhundan aldığı ilhamla, Türk istiklâlini ve cumhuriyetini ilelebet muhafaza etmek için çalışacaktır. Türkiye’nin her sathında hissedeceğiniz gibi; Seydişehir’imizde de ikinci bir ilçe teşkilatı olarak çalışacağımıza, gündüz oturmadan, gece uyumadan bu demir dağları eriteceğimize, Her soruna bir çözüm ve her mevcuda bir alternatif olacağız’’dedi.
Serkan Köşe, İyi Parti gençlik kolları başkanı oldu

Serkan Köşe yaptığı açıklamada ‘’ Bu onuru beraber yola çıkacağımız liyakat ve ehliyet sahibi genç hemşerilerimizle paylaşmanın, aydınlığa ulaşacak bu iyilik davasında arkadaşlarımızla beraber yorulmanın sabırsızlığı içindeyim. İyi gençlik atıl kalmış siyasi idareleri, oluşumları ve uygulamaları siyaset sahasından kazıyacak bir dinamizmle, yurdun her köşesinden bendini aşarak gelmektedir. Öyle ki; İyi Gençlik kimdir? Nasıl bir gençliktir? Soruları, Cumhuriyet tarihinin ulu aydını Hüseyin Nihal Atsız’ın ‘’ Bize bir gençlik lâzımdır. Temelinde cehalet, duvarlarında riya, tavanlarında dalkavukluk bulunmasın. ‘’ tasviriyle bilinmezliğini kaybeder ve cevap bulur. Bu cümle İyi Gençlik’in gönülle talip olduğu ve kudretle vücut bunduğu bir tasvirdir.

İYİ Gençlik, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderlik ettiği Milli Mücadele ruhundan aldığı ilhamla, Türk istiklâlini ve cumhuriyetini ilelebet muhafaza etmek için çalışacaktır.

Türkiye’nin her sathında hissedeceğiniz gibi; Seydişehir’imizde de ikinci bir ilçe teşkilatı olarak çalışacağımıza, gündüz oturmadan, gece uyumadan bu demir dağları eriteceğimize, Her soruna bir çözüm ve her mevcuda bir alternatif olacağız’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.