whatsapp

Sentetik çim saha çalışması

BELEDİYE 30.06.2017 - 09:13, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Sentetik çim saha çalışması

Seydişehir Belediyesi, kırsaldaki gençlerin spor yapmasına destek olmak amacıyla çim saha yapma çalışmalarına başladı.
Dikilitaş mahallesinde çim saha çalışmalarına başladıklarını belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere bir yenisini eklediğini söyledi. Kırsal mahallerde sentetik çim saha yapılarak gençlerin spor yapmasına katkı sağladıklarını kaydeden Tutal," Merkezde devam eden hizmetlerimizin yanında kırsalda da hizmetlerimize devam ediyoruz. Gençlerimizin boş zamanlarını spor yaparak değerlendirmelerini sağlamaya çalışıyoruz. Bir ay içerisinde sahayı hizmete açacağız" dedi. Eskiden toprak sahada futbol oynadıklarını belirten Dikilitaş mahallesindeki gençler, mahallelerine yapılan çim sahada futbol oynamanın keyfini yaşayacaklarını söyledi.
Seydişehir Belediyesi, kırsaldaki gençlerin spor yapmasına destek olmak amacıyla çim saha yapma çalışmalarına başladı.

Dikilitaş mahallesinde çim saha çalışmalarına başladıklarını belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere bir yenisini eklediğini söyledi.

Kırsal mahallerde sentetik çim saha yapılarak gençlerin spor yapmasına katkı sağladıklarını kaydeden Tutal," Merkezde devam eden hizmetlerimizin yanında kırsalda da hizmetlerimize devam ediyoruz. Gençlerimizin boş zamanlarını spor yaparak değerlendirmelerini sağlamaya çalışıyoruz. Bir ay içerisinde sahayı hizmete açacağız" dedi.

Eskiden toprak sahada futbol oynadıklarını belirten Dikilitaş mahallesindeki gençler, mahallelerine yapılan çim sahada futbol oynamanın keyfini yaşayacaklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.