whatsapp

Şeniz-Haluk Ağım çiftinden veda

SİVİL TOPLUM 17.08.2019 - 01:29, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Şeniz-Haluk Ağım çiftinden veda

Yaklaşık 30 yıldır esnaflık yapan Şeniz – Haluk Ağım çifti Seydişehir’e veda ederek ilçeden ayrıldılar. Aynı zamanda sokak hayvanlarının da can dostu olan Ağım çifti 30 yıldır Atatürk caddesinde tekel ve ekomini market işletiyorlardı. Bundan sonraki yaşamlarını Ankara’da sürdüreceklerini kaydeden Ağım çifti, ”Seydişehir’de güzel günlerimiz oldu. Tatlı anılarla sevdiğimiz ilçeden ayrılıyoruz. Bu süreçte herkese çok teşekkür ediyoruz. Herkes hakkını helal etsin. Bizden yana tüm haklarımızı gönülden helal ediyoruz. Allah’a emanet olun” dedi.  Ağım çifti, iş yerinde sokak hayvanlarına bakıp onların sağlıklarıyla da ilgileniyorlardı. Seydişehir Gündem olarak yeni yaşamlarında sağlıklı mutlu günler dileriz.

Yaklaşık 30 yıldır esnaflık yapan Şeniz – Haluk Ağım çifti Seydişehir’e veda ederek ilçeden ayrıldılar.

Aynı zamanda sokak hayvanlarının da can dostu olan Ağım çifti 30 yıldır Atatürk caddesinde tekel ve ekomini market işletiyorlardı.

Bundan sonraki yaşamlarını Ankara’da sürdüreceklerini kaydeden Ağım çifti, ”Seydişehir’de güzel günlerimiz oldu. Tatlı anılarla sevdiğimiz ilçeden ayrılıyoruz. Bu süreçte herkese çok teşekkür ediyoruz. Herkes hakkını helal etsin. Bizden yana tüm haklarımızı gönülden helal ediyoruz. Allah’a emanet olun” dedi. 

Ağım çifti, iş yerinde sokak hayvanlarına bakıp onların sağlıklarıyla da ilgileniyorlardı.

Seydişehir Gündem olarak yeni yaşamlarında sağlıklı mutlu günler dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.