whatsapp

Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şahin Seydişehir’de

SİVİL TOPLUM 29.09.2018 - 13:08, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şahin Seydişehir’de

Küpenin İncisi Seydişehir dergisi 14. Toplantısına Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof Dr Mustafa Şahin katıldı. Adile Baysal Kültür Evi’nde düzenlenen toplantıya Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Okan Üniversitesi öğretim görevlisi Prof. Dr. Ahmet Levent Öztürk, Bozkır Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Osman Tugay, Akademisyenler, İş adamları, STK temsilcileri, sanatçılar, siyasi parti temsilcileri katıldı. Gazeteciler Cemiyet Başkan ı ve dergi sahibi Ali Saylam, derginin 14 yıldır aralıksız olarak yayın hayatına devam ettiğini belirterek katılımcılara teşekkür etti. Belediye Başkanı Mehmet Tutal, okuma oranının düşük olduğu memlekette kültürel faaliyetlerin çok zor olduğunu kaydetti. Birçok toplantıyı iptal ederek Seydişehir’i tercih ettiğini belirten SÜ Rektörü Mustafa Şahin, ilçemiz kültürünü, geleneğini korumalıyız. Üniversite olarak birçok proje geliştirdik. Selçuk Üniversitesi’nin bu gelişmesinden tüm ilçelerimiz nasibini alacak. Bu türlü buluşmaların Seydişehir’in güzelliklerinin daha da gelişmesinin devamını dilerim.’’ dedi.

Küpenin İncisi Seydişehir dergisi 14. Toplantısına Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof Dr Mustafa Şahin katıldı.

Adile Baysal Kültür Evi’nde düzenlenen toplantıya Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Okan Üniversitesi öğretim görevlisi Prof. Dr. Ahmet Levent Öztürk, Bozkır Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Osman Tugay, Akademisyenler, İş adamları, STK temsilcileri, sanatçılar, siyasi parti temsilcileri katıldı.

Gazeteciler Cemiyet Başkan ı ve dergi sahibi Ali Saylam, derginin 14 yıldır aralıksız olarak yayın hayatına devam ettiğini belirterek katılımcılara teşekkür etti.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, okuma oranının düşük olduğu memlekette kültürel faaliyetlerin çok zor olduğunu kaydetti.

Birçok toplantıyı iptal ederek Seydişehir’i tercih ettiğini belirten SÜ Rektörü Mustafa Şahin, ilçemiz kültürünü, geleneğini korumalıyız. Üniversite olarak birçok proje geliştirdik. Selçuk Üniversitesi’nin bu gelişmesinden tüm ilçelerimiz nasibini alacak. Bu türlü buluşmaların Seydişehir’in güzelliklerinin daha da gelişmesinin devamını dilerim.’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.