whatsapp

Selçuk Üniversitesi öğrencilerinden örnek davranış

EĞİTİM 07.06.2017 - 09:19, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Selçuk Üniversitesi öğrencilerinden örnek davranış

Selçuk Üniversitesi Fenerbahçeliler Birliği, 1907 (ÜNİFEB) üyeleri düzenledikleri sosyal sorumluluk projesi kapsamında Seydişehir Halise Güney İlkokulunun duvarlarını baştan aşağı boyayarak yenilediler.
Organizasyon komite üyesi Sami Mustafa Yılmaz, okulun dış cephe duvarlarını boyadıklarını belirterek ilkokul öğrencilerine ayakkabı, kıyafet, kitap, kırtasiye yardımında bulunduklarını söyledi.   Çocukların yüzünü güldürmek için bu organizasyonu düzenlediklerini belirten Yılmaz, ‘’İlkokul Müdürümüz İsmail Akgül ile iletişime geçerek okulun ihtiyaç listesini çıkardık. Üyelerimizle birlikte okulumuzu baştan aşağı yeniden yarattık. Amacımız Türkiye genelinde sosyal sorumluluk projeleriyle aktif çalışmalar yaparak taraftarı olduğumuz Fenerbahçe Spor Kulübü için bilinçli, etkili ve güçlü bir kamuoyu desteği yaratmaktır. ÜNİFEB üyeleri olarak yardımlarımız devam edecek’’dedi. Okuldaki etkinliğe, Kaymakam Aydın Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Okul yönetimi, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
Selçuk Üniversitesi Fenerbahçeliler Birliği, 1907 (ÜNİFEB) üyeleri düzenledikleri sosyal sorumluluk projesi kapsamında Seydişehir Halise Güney İlkokulunun duvarlarını baştan aşağı boyayarak yenilediler.

Organizasyon komite üyesi Sami Mustafa Yılmaz, okulun dış cephe duvarlarını boyadıklarını belirterek ilkokul öğrencilerine ayakkabı, kıyafet, kitap, kırtasiye yardımında bulunduklarını söyledi. 
 Çocukların yüzünü güldürmek için bu organizasyonu düzenlediklerini belirten Yılmaz, ‘’İlkokul Müdürümüz İsmail Akgül ile iletişime geçerek okulun ihtiyaç listesini çıkardık. Üyelerimizle birlikte okulumuzu baştan aşağı yeniden yarattık. Amacımız Türkiye genelinde sosyal sorumluluk projeleriyle aktif çalışmalar yaparak taraftarı olduğumuz Fenerbahçe Spor Kulübü için bilinçli, etkili ve güçlü bir kamuoyu desteği yaratmaktır. ÜNİFEB üyeleri olarak yardımlarımız devam edecek’’dedi.

Okuldaki etkinliğe, Kaymakam Aydın Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Okul yönetimi, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.