whatsapp

Şehrin güzelliği kadınların ellerinden çıkıyor

BELEDİYE 23.05.2020 - 14:33, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Şehrin güzelliği kadınların ellerinden çıkıyor

Korona virüs salgını sürecinde peyzaj çalışmalarına hız veren Seydişehir Belediyesi fen müdürlüğü ekipleri, refüjlere birçok alanda bitki dikimi çalışmasını sürdürüyor. Başkan Mehmet Tutal, Peyzaj çalışmalarıyla iklime ve coğrafyaya uygun bitkiler, kadınların elinde kente uzun soluklu bir güzellik kattığını ifade etti. 25 bin mevsimlik çiçek dikimi yapılarak, refüjün sulama sistemini de yenilendiğini kaydeden Başkan Tutal,  “Kadın eli değdikçe, Seydişehir daha güzel hale geliyor. Şu anda kentin estetiğiyle ilgili çalışılan yerlerde kadınları görmek mümkün. Erkekler alınmasın ama kadınlar bu konularda daha hassas. Yaklaşık 8-9 saat çalışıyoruz. Her güzel şeyin bir başlangıcı vardır, Seydişehir kadınlarla güzelleşecek” diye konuştu.

Korona virüs salgını sürecinde peyzaj çalışmalarına hız veren Seydişehir Belediyesi fen müdürlüğü ekipleri, refüjlere birçok alanda bitki dikimi çalışmasını sürdürüyor.

Başkan Mehmet Tutal, Peyzaj çalışmalarıyla iklime ve coğrafyaya uygun bitkiler, kadınların elinde kente uzun soluklu bir güzellik kattığını ifade etti.
25 bin mevsimlik çiçek dikimi yapılarak, refüjün sulama sistemini de yenilendiğini kaydeden Başkan Tutal,  “Kadın eli değdikçe, Seydişehir daha güzel hale geliyor. Şu anda kentin estetiğiyle ilgili çalışılan yerlerde kadınları görmek mümkün. Erkekler alınmasın ama kadınlar bu konularda daha hassas. Yaklaşık 8-9 saat çalışıyoruz. Her güzel şeyin bir başlangıcı vardır, Seydişehir kadınlarla güzelleşecek” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.