whatsapp

Şehitler ve gaziler parkı açıldı

SİVİL TOPLUM 14.05.2018 - 15:37, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Şehitler ve gaziler parkı açıldı

Seydişehir Belediyesi tarafından yaptırılan Şehitler ve Gaziler Parkı ile Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Şubesi'nin açılışı gerçekleştirildi.
Hacı Seyit Ali Mahallesi Seyyit Harun Bulvarı No; 79 sokakta park içerisinde31 şehidin ayyıldızlı isim simgeleriyle dernek binası bulunuyor.  Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, bir ay gibi kısa sürede yapımı tamamlanan park içinde oturma guruplarının yer aldığını belirterek, şöyle konuştu, " Şehit Aileleri ve Gazileri Derneğinin hizmet binasıyla Şehitler ve Gaziler Parkı olarak burasını düzenledik. Parkın içerisinde ismine yakışır şekilde şehitlerimizi ve gazilerimizi simgeleyen isimler bulunuyor. Vatanları için canlarını feda eden şehitlerimizi rahmetle, kendilerini siper eden gazilerimizi ise minnet ve saygıyla anarken, tüm hemşerilerimizi bu anlamlı parkımız hayırlı olsun." Dedi. Bu coğrafyada çok bedeller ödendiğini anlatan Kaymakam Aydın Erdoğan, ‘’Bu memlekette onlar sayesinde millet olma şuuruna kavuştuk. Dimdik ayaktayız’’diye konuştu. Açılışa, Konya Ana jet üst komutanı tuğgeneral Fidan Yüksel, İl Jandarma kıdemli Albay İsmet Cansaran, Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, sivil toplum ve siyasi parti temsilcileri şehit yakınları ve gaziler, vatandaşlar katıldı.
Seydişehir Belediyesi tarafından yaptırılan Şehitler ve Gaziler Parkı ile Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Şubesi'nin açılışı gerçekleştirildi.

Hacı Seyit Ali Mahallesi Seyyit Harun Bulvarı No; 79 sokakta park içerisinde31 şehidin ayyıldızlı isim simgeleriyle dernek binası bulunuyor. 
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, bir ay gibi kısa sürede yapımı tamamlanan park içinde oturma guruplarının yer aldığını belirterek, şöyle konuştu, " Şehit Aileleri ve Gazileri Derneğinin hizmet binasıyla Şehitler ve Gaziler Parkı olarak burasını düzenledik. Parkın içerisinde ismine yakışır şekilde şehitlerimizi ve gazilerimizi simgeleyen isimler bulunuyor. Vatanları için canlarını feda eden şehitlerimizi rahmetle, kendilerini siper eden gazilerimizi ise minnet ve saygıyla anarken, tüm hemşerilerimizi bu anlamlı parkımız hayırlı olsun." Dedi.

Bu coğrafyada çok bedeller ödendiğini anlatan Kaymakam Aydın Erdoğan, ‘’Bu memlekette onlar sayesinde millet olma şuuruna kavuştuk. Dimdik ayaktayız’’diye konuştu.

Açılışa, Konya Ana jet üst komutanı tuğgeneral Fidan Yüksel, İl Jandarma kıdemli Albay İsmet Cansaran, Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, sivil toplum ve siyasi parti temsilcileri şehit yakınları ve gaziler, vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.