whatsapp

Şehitler için hatim duası

GÜNDEM 22.07.2016 - 13:47, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Şehitler için hatim duası

Seydişehir Belediye meydanında 15 Temmuz gecesi FETÖ darbesine karşı direnen hayatını kaybeden şehitler için hatim duası okundu.
Seyitharun Veli Cami İmamı Süleyman Koyuncu ve Alaylar Cami İmamı Hüsamettin Günay’ın kıldırdığı yatsı namazının ardından meydanda toplanan vatandaşlara cüzler dağıtıldı. Dağıtılan cüzler okunduktan sonra darbe girişiminde şehitlik mertebesine ulaşan Polis, Asker ve Sivil vatandaşların ruhlarına bağışlanmak üzere İlçe Müftüsü Kemal Demirel tarafından hatim duası yapıldı. Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’da şehitlerimiz Kuran’ı Kerim okuyarak hatim duasına katıldı. Başkan Tutal;’’ 15 Temmuz gecesi vatanını, bayrağını ve milletini korumak için şehit düşen kardeşlerimiz için meydanda toplanan vatandaşlarımızla birlikte cüzlerimiz okuyarak hatim indik ve duamızı yaptık. Allah onlardan razı olsun.  Seydişehir’de bütün yöneticilerimiz, vatandaşlarımız ilk andan itibaren tek vücut olarak darbecilerin hesaplarını boşa çıkararak Mili İrade nöbetimize Belediye meydanında devam ediyoruz.   Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da tavrımız değişmeyecek. Canımız pahasına bu vatana, bu bayrağa ve milli iradeye sahip çıkacağız.’’dedi.
Seydişehir Belediye meydanında 15 Temmuz gecesi FETÖ darbesine karşı direnen hayatını kaybeden şehitler için hatim duası okundu.

Seyitharun Veli Cami İmamı Süleyman Koyuncu ve Alaylar Cami İmamı Hüsamettin Günay’ın kıldırdığı yatsı namazının ardından meydanda toplanan vatandaşlara cüzler dağıtıldı. Dağıtılan cüzler okunduktan sonra darbe girişiminde şehitlik mertebesine ulaşan Polis, Asker ve Sivil vatandaşların ruhlarına bağışlanmak üzere İlçe Müftüsü Kemal Demirel tarafından hatim duası yapıldı.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’da şehitlerimiz Kuran’ı Kerim okuyarak hatim duasına katıldı.

Başkan Tutal;’’ 15 Temmuz gecesi vatanını, bayrağını ve milletini korumak için şehit düşen kardeşlerimiz için meydanda toplanan vatandaşlarımızla birlikte cüzlerimiz okuyarak hatim indik ve duamızı yaptık. Allah onlardan razı olsun.  Seydişehir’de bütün yöneticilerimiz, vatandaşlarımız ilk andan itibaren tek vücut olarak darbecilerin hesaplarını boşa çıkararak Mili İrade nöbetimize Belediye meydanında devam ediyoruz.   Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da tavrımız değişmeyecek. Canımız pahasına bu vatana, bu bayrağa ve milli iradeye sahip çıkacağız.’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.