whatsapp

Şehitler anısına fidan dikildi

SİVİL TOPLUM 11.11.2017 - 10:44, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Şehitler anısına fidan dikildi

Seydişehir’de terörle mücadelede şehit düşünlerin anısına Kuğulu Parkta bulunan Şehitler Ormanına fidan dikildi.
Kurtuluş savaşından bu yana çok şehit verildiğini hatırlatan Kaymakam Aydın Erdoğan, her karış vatan toprağında kahramanlık hikâyelerinin bulunduğunu ifade etti. Şehitlerin isimleri fidanlarda yaşatılacağını belirten Erdoğan, ‘’ Şehitlerimiz kalbimizde yaşıyor. Bu toprak, bu ağaçlar, fidanlar onların kanlarıyla yeşeriyordu, yeşermeye de devam edecek. Hiç kimse zannetmesin ki terör Türk'ü bitirecek. Bizim askerimiz, polisimiz, güvenlik güçlerimiz olduğu sürece, böyle bilinçli evlatlarımız, gençlerimiz yetiştiği sürece şehitler ölmeyecek, vatan bölünmeyecek." Fidan dikimine Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, İlçe Müftüsü Kemal Demirel, Orman İşletme Şefi Halil Kabakcı, Şehitler ve Gaziler Derneği Başkanı Yakup Söğüt, şehit yakınları katıldı.
Seydişehir’de terörle mücadelede şehit düşünlerin anısına Kuğulu Parkta bulunan Şehitler Ormanına fidan dikildi.

Kurtuluş savaşından bu yana çok şehit verildiğini hatırlatan Kaymakam Aydın Erdoğan, her karış vatan toprağında kahramanlık hikâyelerinin bulunduğunu ifade etti.

Şehitlerin isimleri fidanlarda yaşatılacağını belirten Erdoğan, ‘’ Şehitlerimiz kalbimizde yaşıyor. Bu toprak, bu ağaçlar, fidanlar onların kanlarıyla yeşeriyordu, yeşermeye de devam edecek. Hiç kimse zannetmesin ki terör Türk'ü bitirecek. Bizim askerimiz, polisimiz, güvenlik güçlerimiz olduğu sürece, böyle bilinçli evlatlarımız, gençlerimiz yetiştiği sürece şehitler ölmeyecek, vatan bölünmeyecek."
Fidan dikimine Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, İlçe Müftüsü Kemal Demirel, Orman İşletme Şefi Halil Kabakcı, Şehitler ve Gaziler Derneği Başkanı Yakup Söğüt, şehit yakınları katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.