whatsapp

Şehit yakınları ve gaziler iftarda buluştu

SİVİL TOPLUM 02.06.2018 - 10:59, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Şehit yakınları ve gaziler iftarda buluştu

Türkiye Harp Malulü Gaziler - Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Seydişehir Temsilciliği üyelerine yönelik düzenlediği İftar ilçe protokolünün de katılımıyla gerçekleşti.
Hiçbir terör ve dış gücün Türkiye'yi ayırıp bölemeyeceğini ifade eden Dernek Başkanı Yakup söğüt, Ülkeyi parçalamaya kimsenin gücünün yetmeyeceğini söyledi. Belediye düğün salonundaki yemekte konuşan Başkan Yakup Söğüt, “Dünyada hiçbir toprak parçası bizim topraklarımız kadar vatan olmayı hak etmemiştir. Cennet vatan topraklarımızın her karışı, Aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin kanlarıyla hamur olmuş. Davetimize gelerek bizleri onurlandırdığınız için üyelerimiz adına teşekkür ediyorum.”dedi. İftara, Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Başsavcı Bünyamin Korkmaz, Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, Ağır Ceza Reisi ve Adalet Komisyonu Başkanı Fatih Çay, İlçe Jandarma Komutanı J.Ütğm. Burak Çelik, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer katıldı.
Türkiye Harp Malulü Gaziler - Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Seydişehir Temsilciliği üyelerine yönelik düzenlediği İftar ilçe protokolünün de katılımıyla gerçekleşti.

Hiçbir terör ve dış gücün Türkiye'yi ayırıp bölemeyeceğini ifade eden Dernek Başkanı Yakup söğüt, Ülkeyi parçalamaya kimsenin gücünün yetmeyeceğini söyledi.

Belediye düğün salonundaki yemekte konuşan Başkan Yakup Söğüt, “Dünyada hiçbir toprak parçası bizim topraklarımız kadar vatan olmayı hak etmemiştir. Cennet vatan topraklarımızın her karışı, Aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin kanlarıyla hamur olmuş. Davetimize gelerek bizleri onurlandırdığınız için üyelerimiz adına teşekkür ediyorum.”dedi.

İftara, Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Başsavcı Bünyamin Korkmaz, Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, Ağır Ceza Reisi ve Adalet Komisyonu Başkanı Fatih Çay, İlçe Jandarma Komutanı J.Ütğm. Burak Çelik, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.