whatsapp

Şehit ailelerine yemek

YAŞAM 11.04.2018 - 09:40, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Şehit ailelerine yemek

Seydişehir Merkez İlkokulu Müdürlüğü organizasyonunda Türk Polis teşkilatının 173. Yılı dolayısıyla şehit aileleri onuruna yemek verildi. Seydişehir Şehitleri adlı kitap dağıtıldı.
İlçe Müftüsü Kemal Demirel’in duasının ardından bir konuşma yapan Okul Müdürü Yasin Öşekci, şehit ailelerini hiçbir zaman unutmadıklarını söyledi. Türkiye’nin huzurunu şehit ve gazilere borçlu olduğunu belirten Öşekci,“20 Öğretmen 120 öğrencimizle birlikte iki yıldır tüm şehit ailelerimizin evlerini ziyaret ederek öğrencilere vatan sevgisini kazandırdık. 30 şehit ailemizin anı ve hatıralarını içeren bir ‘Seydişehir şehitleri’ adlı kitabı çıkardık.  Bizler bu topraklar üzerinde bugün huzur içerisinde, bağımsızlığın tadını yaşayarak varlığımızı devam ettiriyorsak bunlara borçluyuz. Şehit ailelerimize sağlıklı, huzurlu bir yaşam diliyorum. Bu daveti icabetinizle kıymetli kıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu. Bir dinlenme Tesisleri’nde düzenlenen yemek programına, Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Garnizon Komutanı Per. Atğm. Ferhat Yaray, Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve şehit aileleri katıldı.
Seydişehir Merkez İlkokulu Müdürlüğü organizasyonunda Türk Polis teşkilatının 173. Yılı dolayısıyla şehit aileleri onuruna yemek verildi. Seydişehir Şehitleri adlı kitap dağıtıldı.

İlçe Müftüsü Kemal Demirel’in duasının ardından bir konuşma yapan Okul Müdürü Yasin Öşekci, şehit ailelerini hiçbir zaman unutmadıklarını söyledi.

Türkiye’nin huzurunu şehit ve gazilere borçlu olduğunu belirten Öşekci,“20 Öğretmen 120 öğrencimizle birlikte iki yıldır tüm şehit ailelerimizin evlerini ziyaret ederek öğrencilere vatan sevgisini kazandırdık. 30 şehit ailemizin anı ve hatıralarını içeren bir ‘Seydişehir şehitleri’ adlı kitabı çıkardık.  Bizler bu topraklar üzerinde bugün huzur içerisinde, bağımsızlığın tadını yaşayarak varlığımızı devam ettiriyorsak bunlara borçluyuz. Şehit ailelerimize sağlıklı, huzurlu bir yaşam diliyorum. Bu daveti icabetinizle kıymetli kıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bir dinlenme Tesisleri’nde düzenlenen yemek programına, Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Garnizon Komutanı Per. Atğm. Ferhat Yaray, Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve şehit aileleri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.