whatsapp

Şehit ailelerine yardım kampanyası

GÜNDEM 31.07.2016 - 14:33, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Şehit ailelerine yardım kampanyası

Seydişehir Kaymakamlığı 15 Temmuz darbe girişimi sonucu şehit düşenler için ailelerine maddi yardım kampanyası başlatıldığını bildirdi.
Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, Şehit yakınları ve Gaziler Derneğinde yaptığı açıklamada darbe teşebbüsünde şehit olan asker ve polis ailelerinin sıkıntılarını hafifletmek için maddi destek kampanyası başlatıldığını söyledi. Kaymakam Özyiğit, ‘’Kurulan komisyon öncülüğünde maddi yardım kampanyası başlatıldı. Açılan banka hesaplarına vatandaşlarımız, kurum ve kuruluşlarımız ile sivil toplum örgütleri maddi yardımlarını yapabileceklerdir." ifadeleri kullanıldı. Toplantıya, Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, Belediye başkanı Mehmet Tutal ve STK  temsilcileri, siyasi parti başkanları katıldı.
Seydişehir Kaymakamlığı 15 Temmuz darbe girişimi sonucu şehit düşenler için ailelerine maddi yardım kampanyası başlatıldığını bildirdi.

Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, Şehit yakınları ve Gaziler Derneğinde yaptığı açıklamada darbe teşebbüsünde şehit olan asker ve polis ailelerinin sıkıntılarını hafifletmek için maddi destek kampanyası başlatıldığını söyledi.

Kaymakam Özyiğit, ‘’Kurulan komisyon öncülüğünde maddi yardım kampanyası başlatıldı. Açılan banka hesaplarına vatandaşlarımız, kurum ve kuruluşlarımız ile sivil toplum örgütleri maddi yardımlarını yapabileceklerdir." ifadeleri kullanıldı.

Toplantıya, Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, Belediye başkanı Mehmet Tutal ve STK  temsilcileri, siyasi parti başkanları katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.