whatsapp

Şehirden doğaya kaçış

SİVİL TOPLUM 29.04.2019 - 01:04, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Şehirden doğaya kaçış

Seydişehir’de uzun süren soğukların ardından havaların ısınmasıyla birlikte insanlar doğaya kaçışı sürdürüyor. Sıcak havayı fırsat bilip Kuğulu parkta aileleriyle hem piknik yapıp hem de kentin sıkıcı havasından uzaklaşarak hafta sonunda huzurlu ve tatmin oldular. Birçoğu da bağında bahçesinde uğraşarak stresten kurtulmaya çalışıyorlar. Doğanın kıymetini anlamak için arada uzaklaştıklarını söyleyen bir piknikçi’’ İki gündür buradayız. Kendimizi çok iyi hissediyoruz. En azından ruhumuz dinlendi’’ dedi.

Seydişehir’de uzun süren soğukların ardından havaların ısınmasıyla birlikte insanlar doğaya kaçışı sürdürüyor.

Sıcak havayı fırsat bilip Kuğulu parkta aileleriyle hem piknik yapıp hem de kentin sıkıcı havasından uzaklaşarak hafta sonunda huzurlu ve tatmin oldular.

Birçoğu da bağında bahçesinde uğraşarak stresten kurtulmaya çalışıyorlar.

Doğanın kıymetini anlamak için arada uzaklaştıklarını söyleyen bir piknikçi’’ İki gündür buradayız. Kendimizi çok iyi hissediyoruz. En azından ruhumuz dinlendi’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.