whatsapp

Satrançta Mahmut Esat Anadolu Lisesi Şampiyon

EĞİTİM 11.05.2017 - 00:22, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Satrançta Mahmut Esat Anadolu Lisesi Şampiyon

2016-2017 Eğitim Öğretim yılı Konya Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün düzenlediği satranç turnuvasında Mahmut Esat Anadolu Lisesi birinci oldu.
28.04.2017 tarihinde yapılan satranç turnuvasında liseler arasında şampiyon olmayı basardı. Beden Eğitimi Öğretmeni Ergün Kıyak , öğrencilerimizde bu yıl ilk defa satranç takımımızı kurduk. Öğrencilerimizle özverili bir şekilde okul çıkışlarında çalıştık. Sonucunda başarılı olduk. Öğrencilerimi kutluluyorum satranç turnuvasında emeği geçen komite görevlilerine teşekkür ediyorum, dedi. Ayrıca okul müdürü Seyit Ali Koç başarılarından dolayı emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum başarılarının devamını diliyorum, dedi.
2016-2017 Eğitim Öğretim yılı Konya Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün düzenlediği satranç turnuvasında Mahmut Esat Anadolu Lisesi birinci oldu.

28.04.2017 tarihinde yapılan satranç turnuvasında liseler arasında şampiyon olmayı basardı.

Beden Eğitimi Öğretmeni Ergün Kıyak , öğrencilerimizde bu yıl ilk defa satranç takımımızı kurduk. Öğrencilerimizle özverili bir şekilde okul çıkışlarında çalıştık. Sonucunda başarılı olduk. Öğrencilerimi kutluluyorum satranç turnuvasında emeği geçen komite görevlilerine teşekkür ediyorum, dedi.

Ayrıca okul müdürü Seyit Ali Koç başarılarından dolayı emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum başarılarının devamını diliyorum, dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.