whatsapp

Sancak mehterden ziyaretler

SİVİL TOPLUM 18.07.2018 - 21:51, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Sancak mehterden ziyaretler

Seydişehir sancak mehter derneği başkanı ve yönetim kurulu üyeleri nezaket ziyaretleri kapsamında Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Orhan Özel'i Makamında Ziyaret Etti. Bölgede Büyük bir Açığı Kapattıklarını Söyleyen Dernek  Başkanı Ümit Demirci; ziyaretlerde karşılaştıkları yakın ilgi ve alakadan memnun olduklarını kaydetti. Kurulduğumuz günden bu güne kadar bizlere desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Mehmet Tutal'a, Ak Parti İlçe Başkanımız Mustafa Konurer'e, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanımız Orhan Özele biz hep birlikte Seydişehir’iz. Buradan tüm sivil toplum kuruluşlarına şehit ve gazi yakınlarımıza hasılı tüm Seydişehir halkına teşekkürü borç biliriz.

Seydişehir sancak mehter derneği başkanı ve yönetim kurulu üyeleri nezaket ziyaretleri kapsamında Seydişehir Belediye Başkanı

Mehmet Tutal, Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Orhan Özel'i Makamında Ziyaret Etti. Bölgede Büyük bir Açığı Kapattıklarını Söyleyen Dernek 

Başkanı Ümit Demirci; ziyaretlerde karşılaştıkları yakın ilgi ve alakadan memnun olduklarını kaydetti.

Kurulduğumuz günden bu güne kadar bizlere desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Mehmet Tutal'a, Ak Parti İlçe Başkanımız Mustafa Konurer'e, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanımız Orhan Özele biz hep birlikte Seydişehir’iz. Buradan tüm sivil toplum kuruluşlarına şehit ve gazi yakınlarımıza hasılı tüm Seydişehir halkına teşekkürü borç biliriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.