whatsapp

Sancak Mehterandan yürüyüş daveti

SİVİL TOPLUM 15.02.2018 - 14:41, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Sancak Mehterandan yürüyüş daveti

Seydişehir Sancak Mehter takımı 18 şubat Pazar günü saat 14.00 da zeytin dalı oparasyonunda ki Mehmetciklerimize destek amaçlı mehter yürüyecek.
 Sancak Mehterandan yapılan açıklmada "Türk Silahlı Kuvvetlerinin İcra Ettiği ''Zeytindalı'' Operasyonuna Destek Amacıyla 18 Şubat Pazar Günü Saat 14:00'de Eski Garaj Kavşağından Başlayıp İlçemiz SeyitHarun Bulvarı, Milli Egemenlik Caddesi ve Atatürk Caddesi Üzerinden Yürüyüş Yapılıp Hükümet Konağı Önünde Mehter Konseri verilecektir. Siyasi Parti Gözetmeksizin Tüm Halkımızı ve Sivil Toplum Kuruluşlarını Bu Programa Davet Ediyoruz."denildi. Başkan; Ümit Demirci
Seydişehir Sancak Mehter takımı 18 şubat Pazar günü saat 14.00 da zeytin dalı oparasyonunda ki Mehmetciklerimize destek amaçlı mehter yürüyecek.

 Sancak Mehterandan yapılan açıklmada "Türk Silahlı Kuvvetlerinin İcra Ettiği ''Zeytindalı'' Operasyonuna Destek Amacıyla 18 Şubat Pazar Günü Saat 14:00'de Eski Garaj Kavşağından Başlayıp İlçemiz SeyitHarun Bulvarı, Milli Egemenlik Caddesi ve Atatürk Caddesi Üzerinden Yürüyüş Yapılıp Hükümet Konağı Önünde Mehter Konseri verilecektir. Siyasi Parti Gözetmeksizin Tüm Halkımızı ve Sivil Toplum Kuruluşlarını Bu Programa Davet Ediyoruz."denildi.

Başkan; Ümit Demirci

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.