whatsapp

Sancak mehter takımı iftar yemeği verdi

SİVİL TOPLUM 29.05.2018 - 09:36, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Sancak mehter takımı iftar yemeği verdi

Seydişehir'de faaliyet gösteren sancak mehter takımı üyeleri aileleriyle birlikte iftar yemeğinde bir araya geldi.
geniş katılımlı iftar yemeğinde dernek başkanı ümit demirci yaptığı konuşmada; -değerli yol arkadaşlarım, kıymetli hanımefendiler ve beyefendiler -2012 yılında büyük emekler vererek kurduğumuz ve bugünlere getirdiğimiz seydişehir sancak mehter takımımız 6.yılına girmiş bulunmaktadır.  -sıfırdan kurulmuş bir sivil toplum kuruluşu olarak faaliyetlerimizi seydişehir ve çevre ilçelerde, hatta türkiye genelinde sürdürmekteyiz. -öncelikle misyonumuz atalarımızdan bizlere yadigar olan mehter kültürünü tanıtmak geliştirmek ve gelecek nesillere aktarmaktır.  -aynı zamanda güzel ilçemiz seydişehir’in adını da gittiğimiz yerlerde temsil etmekteyiz.  -şüphesiz bu başarıda bizim kadar siz değerli ailelerimizin de katkısı takdire şayandır. -seydişehir tarihinde daha önce yapılmamış, yapılmasına cesaret dahi edilmemiş mehter takımı organizasyonunu hepbirlikte başardığımız için ayrıca gururluyuz. -bu başarımız pek çok kişi ve kurumlarca takdir edilmektedir. ümit ederimki bu yaptığımız çalışmalar, kazandığımız şanlı zaferler,    ilk günki heyecanımızla ve azmimizle yükselerek devam edecektir.  -birlikte yol yürümekten büyük onur duyduğum, hepsi birbirinden kıymetli dava arkadaşlarım, bugüne kadar acısıyla tatlısıyla          geçirdiğimiz 6 yıl boyunca verdiğiniz emekler için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. -sizleri en kalbi duygularımla rahmetle, mağfiretle ve muhabbetle selamlıyorum. allah’a emanet olunuz. dedi kuran-ı kerim tilavetinin okunduğu gecede birlik ve beraberlik vurgusu yapılarak program sona erdi.
Seydişehir'de faaliyet gösteren sancak mehter takımı üyeleri aileleriyle birlikte iftar yemeğinde bir araya geldi.

geniş katılımlı iftar yemeğinde dernek başkanı ümit demirci yaptığı konuşmada;

-değerli yol arkadaşlarım, kıymetli hanımefendiler ve beyefendiler

-2012 yılında büyük emekler vererek kurduğumuz ve bugünlere getirdiğimiz seydişehir sancak mehter takımımız 6.yılına girmiş bulunmaktadır. 

-sıfırdan kurulmuş bir sivil toplum kuruluşu olarak faaliyetlerimizi seydişehir ve çevre ilçelerde, hatta türkiye genelinde sürdürmekteyiz.

-öncelikle misyonumuz atalarımızdan bizlere yadigar olan mehter kültürünü tanıtmak geliştirmek ve gelecek nesillere aktarmaktır. 

-aynı zamanda güzel ilçemiz seydişehir’in adını da gittiğimiz yerlerde temsil etmekteyiz.

 -şüphesiz bu başarıda bizim kadar siz değerli ailelerimizin de katkısı takdire şayandır.

-seydişehir tarihinde daha önce yapılmamış, yapılmasına cesaret dahi edilmemiş mehter takımı organizasyonunu hepbirlikte başardığımız için ayrıca gururluyuz.

-bu başarımız pek çok kişi ve kurumlarca takdir edilmektedir. ümit ederimki bu yaptığımız çalışmalar, kazandığımız şanlı zaferler, 

  ilk günki heyecanımızla ve azmimizle yükselerek devam edecektir. 

-birlikte yol yürümekten büyük onur duyduğum, hepsi birbirinden kıymetli dava arkadaşlarım, bugüne kadar acısıyla tatlısıyla       

  geçirdiğimiz 6 yıl boyunca verdiğiniz emekler için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

-sizleri en kalbi duygularımla rahmetle, mağfiretle ve muhabbetle selamlıyorum.

allah’a emanet olunuz. dedi

kuran-ı kerim tilavetinin okunduğu gecede birlik ve beraberlik vurgusu yapılarak program sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.