whatsapp

Sancak mehter şehit aileleri ziyareti

SİVİL TOPLUM 31.08.2018 - 01:44, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Sancak mehter şehit aileleri ziyareti

Sancak Mehter Takımı Derneği Başkanı Ümit Demirci ve yönetim kurulu üyeleri şehit ve gaziler derneği ziyaret etti. Şehitler Derneği Başkanıyla Beraber 15 Temmuz Şehidimiz Komiser Yardımcısı Muhsin Kiremitçi'nin Ailesine ve Şehit Dnz. Yzb. Fatih Yaşar'ın Bostandere Mahallesindeki Ailesini Ziyaret Etti. Ziyaretlerde Tüm Şehitlerin Ruhuna Kuran-ı Kerim'i Okudu. Sancak Mehter Derneği Başkanı Ümit Demirci Yaptığı Açıklamada; ''Vatanı için Gözünü Kırpmadan Canını Ortaya Koyan Şehitlerimizi Rahmet ve Minnetle Anıyoruz. Hatırlanmak Birgin Değil Her gün Seydişehir’in öz evlatları olarak vefamızı bu şekilde göstermek istedik ziyaretlerde bizlere verilen değeri bir kez daha gördük. Bizlerden manevi desteğini esirgemeyen halkımıza teşekkürü borç biliriz.''

Sancak Mehter Takımı Derneği Başkanı Ümit Demirci ve yönetim kurulu üyeleri şehit ve gaziler derneği ziyaret etti.

Şehitler Derneği Başkanıyla Beraber 15 Temmuz Şehidimiz Komiser Yardımcısı Muhsin Kiremitçi'nin Ailesine ve Şehit Dnz. Yzb. Fatih Yaşar'ın Bostandere Mahallesindeki Ailesini Ziyaret Etti. Ziyaretlerde Tüm Şehitlerin Ruhuna Kuran-ı Kerim'i Okudu.

Sancak Mehter Derneği Başkanı Ümit Demirci Yaptığı Açıklamada; ''Vatanı için Gözünü Kırpmadan Canını Ortaya Koyan Şehitlerimizi Rahmet ve Minnetle Anıyoruz. Hatırlanmak Birgin Değil Her gün Seydişehir’in öz evlatları olarak vefamızı bu şekilde göstermek istedik ziyaretlerde bizlere verilen değeri bir kez daha gördük. Bizlerden manevi desteğini esirgemeyen halkımıza teşekkürü borç biliriz.''

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.